• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M

06.06.2022

07:00

PAPARACO STARLETA NAPRAVILA HAOS U CENTRU BEOGRADA! Pretrčavala ulicu kako bi kupila prezervative

paparazo

Rijaliti

PAPARACO STARLETA NAPRAVILA HAOS U CENTRU BEOGRADA! Pretrčavala ulicu kako bi kupila prezervative

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge" Deniz Dejm,pretrčavala ulicu van pešačkog i uletela u apoteku, gde je kupila prezervative. Ona je otkrila da kada je dečko pozove na akciju, onda odmah trči kod njega

Starleta Deniz Dejm napravila je haos u centru Beograda! Bivša učesnica "Zadruge" pretrčavala je ulicu van pešačkog prelaza, a onda je kao furija uletela u apoteku i kupila kondome!

Paparaco Informera upecao je starletu kako po izlasku iz apoteke priča sa dečkom telefonom dok joj iz ruke ispadaju kondomi! Ona je bez blama pokupila kondome, strpala ih u torbicu, a onda joj je pažnju privukao luksuzni nakit u obližnjoj radnji.

Sevnula zadnjica

Dok je razgledala nakit u izlogu, Deniz je pokazala prolaznicima golu zadnjicu


Dvometrašica iz Slovenije toliko se zagledala u ogrlice i narukvice da je prolaznicima pokazala golu zadnjicu i duge noge. Telefon joj je opet zazvonio, pa je brže-bolje ušla u taksi i zaputila se u nepoznatom pravcu.

Deniz smo potom pozvali, a ona nam je rekla da je toliko žurila jer ju je pozvao dečko, koji je zbog nje došao iz Londona.

Foto: Informer


- Obožavam seks, a u "Zadruzi" ga nisam imala dovoljno. Ma one pokušaje sa Stefanom Mihićem i Zolom i ne računam! Srećom, posle rijalitija našla sam dečka. Žurila sam kod njega čim me je pozvao. Em je lep, em je bogat! Zadovoljava me u krevetu, ali i finansijski, plaća mi sve hirove - kaže Deniz, koja je tog dana bila od glave do pete obučena u garderobu modne kuće "Versaće":

- Volim da je na meni skupo i markirano. Nešto kupim sama, a nešto mi poklanja dečko. On je moj sponzor. I moja majka ga je upoznala, podržava našu vezu. Ne planiram da se udajem, ali mi je baš lepo s njim. Zbog mene će ostati u Srbiji neko vreme, a onda ću ja otputovati kod njega u Englesku. Naša veza na daljinu savršeno funkcioniše!

Ne može bez seksa

Obožavam seks, a u "Zadruzi" ga nisam imala dovoljno. Srećom, našla sam dećka koji me zadovoljava u krevetu, ali i finansijski


Starleta ne planira više da se vraća u "Zadrugu".

- Dečko mi je rekao da više ne ulazim u rijaliti. Poslušaću ga jer ne mogu da izdržim bez njega toliko dugo - završava priču Deniz.

Bivša učesnica "Zadruge" pretrčavala ulicu van pešačkog i uletela u apoteku, gde je kupila kondome.

 - Kad me dečko pozove, odmah trčim kod njega - kaže Deniz Dejm.

Iako ima dečka, Deniz ne odustaje od skidanja na "Onli fensu":

- To je moj posao! Tako zarađujem brdo para, zašto bih odustajala od toga - kaže starleta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija