• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Super TV/Informer/D. I.

10.06.2022

15:17

HITNA POMOĆ U DOMU VIKTORIJE MITROVIĆ! Baki poznate zadrugarke iznenada pozlilo!

printscreen

Rijaliti

HITNA POMOĆ U DOMU VIKTORIJE MITROVIĆ! Baki poznate zadrugarke iznenada pozlilo!

Podeli vest

Viktorija Mitrović, koja čeka bebu sa Markom Osmakčićem, uživa u "Zadruzi 5" i mašta o bebi koju će možda roditi. A za to vreme ne sluti da se u njenom porodičnom domu odvija prava drama

Viktorijina baka Regina Spasić, koja se brine o njenoj ćerkici iz prvog braka, veoma se potresla nakon saznanja da je njena unuka ponovo trudna, kao i da je od Marka Osmakčića dobijala pretnje i batine zbog želje da zadrži bebu. Regini je zbog celokupne situacije pozlilo što je otkrila jedna njihova rođaka:

Foto: Prntscreen

Regina Mitrović, Viktorijina baka

- Viktorijini baka i deka nisu dobro prihvatili to što im je unuka ponovo trudna. Samo oni znaju kakvu su dramu preživljavali kada je Viktorija ostala trudna sa 16 godina, a zamislite kako im je sada kada to sve gledaju preko malih ekrana. To veče kada su saznali da je Viki trudna, baki Regini se naglo slošilo i morali su da reaguju lekari kako bi došla sebi - priča rođaka.

- Regina bi možda i Viktoriji sve oprostila što je napravila u rijalitiju, ali deda Stojan ne želi da je vidi. Svaki dan govori: “Ako rodi Marku dete, neka se u našu kuću ne vraća. Strašno šta nam je uradila unuka. Gledali smo je kao malo vode na dlanu, a ona nam na kraju ovako vraća. Da ceo svet gleda kako je ona ostala trudna i da nam se rođaci smeju u lice. Nije problem što je ostala trudna u “Zadruzi“, već što je u drugom stanju sa čovekom koji je ne voli i koji je šamara pred milionima ljudi”. Njen deda to svakodnevno ponavlja i ne može da dođe sebi - ističe rođaka koja tvrdi da baka Regina na sve načine pokušava da dođe do Viktorije.

Foto: printscreen

I dalje razmišlja da zadrži bebu... Viki Mitrović

- Baka je nekoliko puta zvala produkciju da joj obezbede poziv sa Viki, jer nije mala stvar napraviti dete sa nekim u rijalitiju. Još uvek nisu uspeli da se dogovore da li će se Regina uključiti u rijaliti i poručiti Viki kako i šta dalje da radi sa svojom trudnoćom. Nisu srećni što je Viktorija ponovo trudna. Najviše od svega je žalosno što je ona ponovo našla muškarca koji se loše ponašana prema njoj. Ne poštuje je i to je najveći problem. Kako će se onda Marko sutra ponašati kao roditelj? Može da ostavi i Viktoriju i dete kad god poželi i da samo ode - zaključuje potreseno rođaka za “Super TV“.

Jedina osoba koja se u porodici raduje prinovi jeste Viktorijina ćerka iz prvog braka.

- Ćerkica se jedina obradovala što je Viki trudna, jer želi da dobije sestru. Nažalost, ona je mala i nije svesna u kakve je probleme upala njena mama. Raduje se svakodnevno i viče: “Jedva čekam da mi mama rodi bebu“ - govori rođaka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija