• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer

11.06.2022

18:21

EVO KO SU UČESNICI ZADRUGE 6! Ona je pevačica, a on makro! Oboje su umešani u elitnu prostituciju! PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI!

printscreen

Rijaliti

EVO KO SU UČESNICI ZADRUGE 6! Ona je pevačica, a on makro! Oboje su umešani u elitnu prostituciju! PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI!

Podeli vest

Pevačica koja je umešana u aferu "elitna prostitucija" i makro, koji je trenutno u zatvoru zbog iste afere, učesnici su nove sezone rijalitija "Zadruga"

U toku finalne večeri "Zadruge 4", u junu prošle godine, Željko Mitrović izjavio je da će peta sezona ovog rijalitija biti i poslednja, ali da će se potruditi da za svoje gledaoce plasira još bolju rijaliti formu.

Foto: TV Pink printscreen

Željko Mitrović

Sada saznajemo da je došlo do promena u njegovim planovima i da peta sezona rijaliti programa "Zadruga" neće biti poslednja, a već se nagađa ko će biti potencijalni učesnici šeste sezone.

Kako "Srbija Danas" prenosi, dva lica poznata javnosti, koja su nedavno domaći mediji povezivali sa elitnom prostitucijom, navondo će ući u rijaliti.

Foto: printscreen

 

- Pevačica kojoj se život okrenuo naopačke nakon što se saznalo da je imala aktivno učešće u aferi "elitna prostitucija", shvatila je da će nadoknaditi sve finansijeske gubitke ulaskom u "Zadrugu 6". Čim su je čelnici "Pink TV-a" pozvali na pregovore, pristala je bez razmišljanja. Ali, ona neće biti jedina u "Zadruzi 6" koja je upletena u "mutne poslove". Uz nju će ući mladić, svima već poznat, koji će do početka nove sezone odslužiti zatvorsku kaznu zbog direktnog učešća u elitnoj prostituciji. Pregovori s mladim makroom su obavljeni telefonskim putem, a cilj mu je, pored novca, da iznese svoju stranu priče o licima upletenim u ovu aferu. Tvrdi da ima spisak, snimke i poruke više od 10 pevačica sa naše estrade koje su i te kako poznate, a prodaju svoje telo - otkriva njihov izvor.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija