• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2022

11:41

MC ALEKS MANIPULIŠE NJOM! Matora iznela sve dokaze! DEJAN ŠOKIRAN, A MIKI REKAO SAMO JEDNO!

printscreen

Rijaliti

MC ALEKS MANIPULIŠE NJOM! Matora iznela sve dokaze! DEJAN ŠOKIRAN, A MIKI REKAO SAMO JEDNO!

Podeli vest

Jovana Tomić Matora iznela je mišljenje koje ima o MC Aleks nakon svega što se desilo za prethodnih devet meseci, a zatim su svoj komentar dali i Dejan Dragojević i Miki Đuričić

Subotu veče ove nedelje obeležila je emisija "Pitanja novinara", koja je izazvala opštu pometnju u Beloj kući.

Foto: printscreen

Jovana Tomić Matora

Prva na listi novinara bila je Jovana Tomić Matora, koja je otkrila kako se oseća nakon izlaganja MC Aleks posle emisije "Nominacije". Ona nije štedela reči, pa je otkrila iskrena i duboka osećanja.

- Muka mi je da pričam i da dokazujem, da nije ovako, nije tako. Osećam se kao da sam i ja počela da ludim. Na kraju mi je drago što se sve ovo desilo sa Anđelom. Ne mogu da verujem kakvi su ovo ljudi. Svi imamo neke mane, ali ovake stvari, da na kraju neko povredi mene, ili nekog tamo. Imam i ja tu porodicu. Neću više da dozvolim da me bilo ko etiketira, da ne mogu da dokažem neke stavri za koje nisam kriva. Mene ta devojka nikada nije volela ni kao čoveka, ali mislim da nije bilo ni sažaljenja, ni empatije. Cilj opravdava sredstvo. Svako ima pravo da se igra kako hoće, ali imajmo malo obraza. Mene te stavri čine srećnom, da im udovoljnim, da se osećaju prijatno. Ja osobu koju volim stavljam iznad svega i izdvajam tu osobu, da bi se osećala kao da je centar sveta. Ali da je nekome to prijalo? Ako ti možeš onako u Rasjkom vrtu da pričaš, šta je to? Kakva je to osoba? - pitala se Matora.

- Da li su gluma te scene, ili je gluma ono sinoć što kaže da je sve to glumila? - upitao je novinar.

Foto: printscreen

MC Aleks

- Mene ta devojka apsolutno ne voli. Ako me ne voliš, ruka ruci, gotovo. Ali da ti dokazuješ da ja vršim neku manipulaciju, da sam ja loš čovek?! Osećam potrebu da se javno izvinim Ćorbi. On mi je prvo ispričao neke stavri i uvek je sumnjao da sve radi iz koristi i da je osoba koju boli uvo za sve. Koliko god da smo ona i ja u svađi, šta treba, da je blatim. Ja nemam ni sada potrebu da sedem sa nekim ko je naš poznanik, ja bih izbegla da pričam o njoj. Definitvno sam imala posla sa osobom koju nisam upoznala, a mislila sam da je dobro poznajem. Ako je spremna ono da radi, da radi takve stvari, ako je takava zaista, onda, šta je spremna da radi napolju? Gadim joj se, ne može očima da me vidi - ispričala je Matora, pa dodala:

-  Juče priča kako mi je ispičala ceo svoj život, jeste, ali ja nemam potrebu da je blatim. Evo, neka mene pljuju, neka kažu najgore za mene, ja znam da nisam, znam da sam htela na sve načine da joj pokažem koliko je volim i da je osvojom. Ona i ja smo imale razgovor, ali, da ja vršim pritisak, ne. Ja volim žene, udvaram se ženama. Ja sam dobijala znaš kakve korpe. Ja sam ti rekla da sam zaljubljenja, pa te ispitrujem. Nije mi bilo jasno kakav je naš odnos. Čim sam osetila da sam se zaljubila u nju, ja sam njoj to rekla. Ne da nisam izmanipulisala, ne da mi to nije bila namera. A to da mi nakači da sam psihopata... - rekla je Matora.

Voditelj je dao reč Dejanu Dragojeviću, kako bi prokomentarisao odnos MC Aleks i Matore.

- Ništa meni ovde nije jasno. Pokušavam da razumem MC Aleks, ali ne mogu. Zašto bi ona posle rijalitija dokazivala ikome išta, ako je već izmanipulisana. Kome će da dokazuje, ne razumem? Nema šta kome da priča i vodi borbu, čemu to? Za nekih šest meseci će sve biti jasno... Kad Matora sretne negde MC Aleks, u pijanom stanju, da li će joj prići? Sa druge strane, zašto je Matora svesno pristajala na sve sa osobom koja se javno prala od nje, a pod jorganom govorila drugačije. Morala je da bude svesna da je devojka zavlači - govorio je Dragojević.

- Ma Matora je debil kada se zaljubi - dobacio je Miki.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija