• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.06.2022

09:22

DAVID PROGOVORIO O DROGAMA U STANU EMINE MUJIĆ, DALILINE MAJKE: Ona i izgleda kao NARKOMANKA!

printscreen

Rijaliti

DAVID PROGOVORIO O DROGAMA U STANU EMINE MUJIĆ, DALILINE MAJKE: Ona i izgleda kao NARKOMANKA!

Podeli vest

David Dragojević sinoć je gostovao u "Zadruzi 5" i Dušici Jakovljević otkrio svoja saznanja o Emini Mujić, majci bivše snaje Dalile Dragojević

David je najpre govorio o Dalili i javno pričao da ona čuvenom narukvicom koju noisi uspeva da vrati njegovog brata Dejana kada god to poželi:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

David nikad otvorenije o Dalili i njenoj majci...

- Ona je toliko zla osoba i tačno se vidi koliko ona uživa u nekim stvarima koje radi Dejanu. Ljudi gledaju površno te situacije u "Zadruzi 5", narod je površan i narod je priglup i narod je tup. Oni veruju u ono što im se plasira. Šest meseci si pas, a onda si dva dana dobar. Ne možeš biti dobar ako si šest meseci bio pas. Malo se otrgla kontroli kad je htela da se otarasi Dejana. Moja neka procena je da je ona ušla u "Zadrugu 5" s tim ciljem da ostavi Dejana i da će moći da ga vrati kada bude htela, ako malo izvrda kontroli. To je ono što je Dejan pričao da ona njega pokušava da vrati tom nekom narukvicom, ali on je sada rekao i šta njena mama ima u stanu i šta drži - počeo je David, a na ovo ga je Dušica pitala da li je moguće da Dalilina majka ima veze s narkoticima i koliko je on upućen u to:

Foto: printscreen

David ne pada na njene suze... Dalila Dragojević

- Za njenu mamu su pričali da je narkomanka, da je prošla sve i svašta. A ona tako i izgleda, liči na neku vešticu. A videli ste je i u lajvu, da se uplašite- opisivao je David Dalilinu majku, Eminu, a potom se vratio na priču o bivšoj snaji:

Foto: Printscreen/You Tube

David tvrdi da ona izgleda kao narkoman... Emina

- Dalila je stvarno manipulator, tačno zna ko je gde glavni od Mikija, Matore. Kada napravi problem, zna kako će da se regflektuje, pa ide kod Matore, pa kod Mikija. A onda pišu Dalila se osamila, plače. Pa koliko puta sam ja tamo plakao, pa me lopatom oteraju.

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija