• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer.rs

14.06.2022

21:22

EVO KOLIKO ĆE GA KOŠTATI LAŽIRANJE OČEVE SMRTI Oglasila se produkcija TV Pink!

printscreen

Rijaliti

EVO KOLIKO ĆE GA KOŠTATI LAŽIRANJE OČEVE SMRTI Oglasila se produkcija TV Pink!

Podeli vest

Marko Osmakčić je napustio rijaliti šou program "Zadruga 5", a produkcija će ga tužiti na osnovu ugovora koji je potpisao i to u iznosu od 50.000€.

Marko Osmakčić napustio je rijaliti program "Zadruga" nakon što je porodica javila produkciji da je njegov otac Franjo Osmakčić preminuo. 

Devetog juna  je u Šimanovce po Marka došao čovek koji se nije predstavio, već je sa sobom poneo umrlicu na kojoj su bili svi podaci o smrti Markovog oca. 

Foto: Pink.rs

Lažna umrlica oca Marka Osmakčića

Međutim, niko nije mogao ni da posumnja da će Osmakčići biti spremni da lažiraju smrt Markovog oca kako bi ga izveli iz rijalitija. 

S obzirom na to da je na bizaran način napustio "Zadrugu", ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je produkciju televizije Pink koja je otkrila da li će Osmakčića tretirati kao diskvalifikovanog takmičara i da li će ga tužiti.

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Osmakčić

RTV Pink ce tužiti Marka Osmakčića na osnovu ugovora koji je potisao, i to u iznosu od 50.000 evra - saopštili su iz produkcije za gorepomenuti portal, a zatim su otkrili šta će učiniti povodom lažiranja smrti Franja Osmakčića i načina na koji je Marko napustio rijaliti:

Foto: Printscreen/Instagram

Marko Osmakčić

- Što se tiče svih ostalih radnji koje je preuzela porodica Osmakčić, a koje su uznemirile ne samo nas zaposlene, već i čitavu javnost, njima se bavi tužilastvo, a mi smo tu da im pomognemo sa svim saznanjima i materijalima koje imamo - rekli su čelnici produkcije.

Podsećamo, novinarska ekipa koje se našla u Laništima gde je trebalo da se održi navodna sahrana, ostala je zatečena kada se niko od članova Osmakčićeve porodice nije pojavio na grobnom mestu. Nakon toga, kontaktirali su sve nadležne institucije, da bi saznali ne samo da sahrana nije ni zakazana, već da osoba pod imenom Franjo Osmakčić nije preminula ni osmog juna, ni u prethodnih nekoliko dana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
wolf30

pre 1 godinu

Ovakvi ljudi spremni su da ucine najgore. On nosi CH pasos pa je kao beli medved. Ali nije promaklo da je u realitiju trudnici preceno da ce proci kao bivsa trudnici koja je pokojna. Sada je na organima da ispitaju kako je to bivsa prosla . Se sve pretvorilo u vrlo sumnjivu rabotu, a i svajcarci su na potezu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija