• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2022

08:23

POSLE SKANDALA ŽELI DA SE VRATI U ZADRUGU: Došlo je mojih pet minuta! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

POSLE SKANDALA ŽELI DA SE VRATI U ZADRUGU: Došlo je mojih pet minuta! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša zadrugarka Sandra Čaprić gostovala je u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji, a tom prilikom progovorila je o povratku u Belu kuću

Ona je rekla da bi se rado vratila u rijaliti i da bi tamo mnogima pomutila račune:

- Ušla bih u "Zadrugu" da raskrinkam sve one parove tamo. Prvo bih poljubila Cara u usta, povela bih dečka, pa bih rasturila Minu i Mateju. Došlo je mojih pet minuta - rekla je Sandra Čaprić.

Foto: Printscreen You Tube

Sandra Čaprić progovorila o povratku u Belu kuću

Podsetimo, Sandra Čaprić je nedavno bila u centru skandala zbog svađe sa Majom Marinković.

- Ne zanimaju me nemoralne ku*ve! Poslednji put ću pričati o nebitnim ljudima, niskobudžetnim kravama koje pričaju o tome koliko šta košta. Ne zanima me ni Janjuš, a još manje Maja! Radim punom parom i nemam vremena za nebitne i jeftine ljude. Maja je bila pozvana na proslavu mog rođendana, ali nije želela da dođe jer ju je bilo sramota! A kada se sretnemo, kaže mi: "Jao, mi smo baš super!" Ma važi! - rekla je nedavno Čaprićeva.

Foto: printscreen

Maja Marinković i Sandra Čaprić

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija