• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2022

12:04

IVAN MARINKOVIĆ IDE U ZATVOR! Bivši rijaliti učesnik mora da robija - ovo je razlog!

printscreen

Rijaliti

IVAN MARINKOVIĆ IDE U ZATVOR! Bivši rijaliti učesnik mora da robija - ovo je razlog!

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković ide u zatvor, a sada se oglasio i otkrio šta se desilo

Kako je Ivan Marinković otkrio na društvenim mrežama, njemu je uručen nalog za izdržavanje kazne zatvora.

U dokumentu koji je Marinković objavio na svom Fejsbuk profilu, navedeno je da je bivši rijaliti učesnik odbio da plati kaznu, pa je tako umesto novčane kazne odlučio da ode na robiju!

Foto: printscreen

Ivan Marinković ide u zatvor

Kako se dalje u rešenju navodi, Marinković je prethodno bio prekršajno kažnjen novčanom kaznom od 10.000 dinara, međutim, kako svoju obavezu nije izvšio, ona je zamenjena kaznom zatvora u trajanju od 10 dana.

- Odoh u Padinjak - napisao je Marinković na pomenutoj društvenoj mreži i na ovaj način potvrdio da ide u zatvor.

Podsetimo, Ivan Marinković je bio u braku sa pevačicom Gocom Tržan, a sa njom ima ćerku Lenu.

- Želim kontakt sa ćerkom, ali ona je tu ograničena. Ne kažem da postoji uticaj na nju, mislim da je u godinama kada ne mogu ni pod tačkom razuma da je osudim zbog toga što ne želi kontakt. Vreme će pokazati da li sam u pravu, da li je ona zaista samo u takvom periodu. Ja ne mogu da se raspravljam sa njom kao sa odraslom osobom. Ja njoj ništa nažalo nisam učinio, ali nešto postoji u njoj otkako ja učestvujem u rijalitijima. Nešto se u njoj prelomilo. Mojim učešćem i onime što se dešavalo unutra, ona se promenila - rekao je Marinković nedavno, pa dodao:

Foto: printscreen

Goca Tržan i Ivan Marinković

Nije ona mene nikada osudila, ali kroz neke poruke sam mogao da razumem da je najgore podnela to što se desilo sa Miljanom Kulić. Mislim da je to negde najviše boli i da je očigledno nju sramota toga. Mislim da je to u pitanju i ne želim da je maltretiram time. Nadam se da će doći vreme kada budemo mogli kao odrasli ljudi da razgovaramo o tome - rekao je nedavno Ivan Marinković za "Kurir"

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija