• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

16.06.2022

10:40

PROGOVORILA O LAŽNOJ SMRTI OCA MARKA OSMAKČIĆA! Bivša zadrugarka otkrila detalje razgovora sa Viktorijom Mitrović - evo šta joj je rekla nakon skandala!

Youtube printscreeen

Rijaliti

PROGOVORILA O LAŽNOJ SMRTI OCA MARKA OSMAKČIĆA! Bivša zadrugarka otkrila detalje razgovora sa Viktorijom Mitrović - evo šta joj je rekla nakon skandala!

Podeli vest

Marko Osmakčić napustio je "Zadrugu 5" nakon što je njegova porodica otkrila da mu je iznenada preminuo otac Franjo Osmakčić

Ipak, u pitanju je bila laž, a kako se spekuliše, porodica bivšeg zadrugara je lažirala smrt Franja Osmakčića samo kako bi Marko napustio rijaliti i tim postupkom naveo partnerku Viktoriju Mitrović da ode na abortus.

Foto: Pink.rs

Porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca

Sada se tim povodom oglasila bivša zadrugarka Zorica Marković, koja je iznela svoje mišljenje na ovu temu.

Ne bih da komentarišem čoveka kog ne poznajem. Ono što je uradio je nenormalno. Ja ovo nisam čula ni videla, a ceo svet sam obišla. Vidim snimke i slike kad su mu došli u posetu, pa se čulo: "Budi dobar, uzmi pare". Niko ne treba Viktoriju da savetuje, po meni je to najispravnije. Jako je teška tema, radi se o životu. Ja sam protiv abortusa ceo život i nikako ne mogu to da prihvatim. Htela, ne htela, moram da je razumem. Ona je devojka u komadima, ne zna gde i na koju stranu. Bilo mi je žao, gledala sam njeno kidanje, pa i baku u Premijeri. Ko je majka, razumeće. Isplakala sam se, kao za Milicom Kemez. Mene je ovo mnogo pogodilo. Rekla sam joj da ona mora odluči. Ona ima strah od onoga što je čula na Pretresu. Ako odluči da rodi, gajićemo svi, tako sam joj rekla - rekla je Zorica, pa dodaje:

Foto: printscreen

Oglasila se Zorica Marković

- Ja ne mogu da uđem u njihove glave, mogu da pretpostavljam, ali šta god da je, neljudski je. Ko zna šta sve stoji iza toga. Njihov odnos je bio užasan. Oboje su krivi, doprineli su tome, ili nisu krivi. Ona je bila zaljubljena, a on nije. Njemu je bio bitan se*s. Nju ne mogu da okrivim nakon svega. Ne mogu - rekla je Zorica Marković.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija