• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2022

18:31

ISPLIVAO SNIMAK! EVO DA LI SU MARIJANA I KARIĆ IMALI VRELU AKCIJU U EKONOMSKOM DVORIŠTU! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ISPLIVAO SNIMAK! EVO DA LI SU MARIJANA I KARIĆ IMALI VRELU AKCIJU U EKONOMSKOM DVORIŠTU! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što su fanovi "Zadruge" optužili Marijanu Zonjić i Stefana Karića da su imali vrelu akciju u šteku u ekonomskom dvorištu imanja u Šimanovcima, pojavio se snimak na kom se jasno vidi šta su oni tada radili

Vest da je Stefan Karić navodno prevario Jovanu Ljubisavljević sa Marijanom Zonjić, tada je odjeknula kao bomba, a iako je Zonjićeva pričala kako je sa Stefanom hranila i prala guske u dvorištu, fanovi nisu odustajali od svojih pretpostavki.

Foto: printscreen

Marijana Zonjić i Stefan Karić

Ipak, sada je isplivao snimak, a na njemu se jasno vidi kako Karić hrani i pere guske, dok mu se u jednom momentu pridružila i Marijana.

Foto: PrintScreen YouTube

Stefan Karić hrani guske

Stefan je tada Zonjićevu prskao vodom, pa je zbog toga tražila vlažne maramice kada je izašla iz ekonomskog dvorišta. Kariću i Marijani se tada u jednom trenutku pridružila i zadrugarka Nevena Savić, a kako je to izgledalo pogledajte u video ispod ovog teksta.

Podsetimo, Stefan Karić je više od godinu dana u vezi sa Jovanom Ljubisavljević, sa kojom je ljubav započeo tokom prethodne sezone "Zadruge". Nedavno je usledio pravi šok kada su Karić i Marijana Zonjić neko vreme proveli u šteku koji se nalazi u ekonomskom dvorištu, nakon čega je Zonjićeva tražila vlažne maramice.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija