• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

17.06.2022

21:37

BOMBA! FINALISTA SURVAJVERA PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU! Ekskluzivno za Informer otkrio da li će postati deo popularnog rijalitija! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

BOMBA! FINALISTA SURVAJVERA PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU! Ekskluzivno za Informer otkrio da li će postati deo popularnog rijalitija! (VIDEO)

Podeli vest

Finalista Survajvera Tomislav Rubinjoni ekskluzivno za Informer otkriva ko bi od njegovih prijatelja koje je upoznao na Dominikanskoj republici bio dobar za rijaliti "Zadrugu"

Sumeja Šejto i Tena Tomljanović žestoko su se sukobile još na ostrvu, a njihov sukob šokirao je gledaoce. Rubi smatra da bi ta drama mogla da se razreši pred kamerama Pink televizije.

- Ja bih njih u "Zadrugu". Sve bi razrešile tamo i bilo bi zanimljivo. Mislim da su sada u korektnim odnosima kao što je Sumeja rekla, ali sam se malo našalio - rekao nam je Tomislav.

Foto: printscreen

Tomislav Rubinjoni

Rubi važi za jednog od najboljih frajera u Survajveru, pa su mnoge žene odlepile za njim. Međutim, on je brže bolje našao devojku te je Jovana Tomić, koja mu je iskazala simpatije ostala kratkih ruku:

Foto: Foto: I.T.

Jovana Tomić

- To je nešto od ranije. Viđali smo se ranije, nije još prava veza, ali se nadam da će biti. Jovana me je džabe dovela ovde ako je mislila za sebe (smeh). Prekinuću te spekulacije i reći ću da ta tajanstvena devojka nije Jovana - otkrio nam je Rubi, a šta je rekao o svom ulasku u "Zadrugu" saznajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, učesnici ovogodišnjeg Survajvera okupili su se večeras kako bi kroz humanitarnu akciju pokušali da skupe novac za lečenje male Tamare Prokić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija