• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

17.06.2022

22:25

NAĐA I KRISTIJAN UHVAĆENI ZAJEDNO POSLE SURVAJVERA! On otkrio da li su se smuvali (VIDEO)

I.T.

Rijaliti

NAĐA I KRISTIJAN UHVAĆENI ZAJEDNO POSLE SURVAJVERA! On otkrio da li su se smuvali (VIDEO)

Podeli vest

Kristijan Rauch i Nađa Erić uhvaćeni su zagrljeni na humanitatnoj žurki koju je organizovala Jovana Tomić za malu Tamaru Prokić

Nađa je na žurku došla poslednja, ali je Kristijan strpljivo čekao. Srdačno su se pozdravili i izljubili kada su se videli.

Kristijan je postao heroj srpske i hrvatske nacije kada je u duelu sa Nađom odlučio da preda borbu kako bi ona ostala u takmičenju. Posle toga su fanovi počeli da navijajvu da se njih dvoje smuvaju, a Kristijan je obećao da će je po završetku šoua pozvati na piće.

Foto: Foto: I.T.

Kristijan Rauch i Nađa Erić

On je sada za Informer otkrio da li su Nađa i on u vezi:

- Nađa i ja smo dobri prijatelji. Održavamo to prijateljstvo, ali između nas nema ništa. Znam da bi fanovi i gledaoci voleli da je to tako, ali Nađa ima momka - rekao nam je Kristijan, a šta je još otkrio saznajte u videu na početku teksta.

Nađa nije želela da daje izjave za medije, ali je strpljivo pozirala sa najmlađim fanovima.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija