• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.06.2022

09:38

ONA JE NAJVEĆA GREŠKA KOJU SAM DOZVOLIO SEBI! Milica saznala za Mensurov i Marijanin dogovor! AJDARPAŠIĆ POCRVENEO OD BESA!

printscreen

Rijaliti

ONA JE NAJVEĆA GREŠKA KOJU SAM DOZVOLIO SEBI! Milica saznala za Mensurov i Marijanin dogovor! AJDARPAŠIĆ POCRVENEO OD BESA!

Podeli vest

Tokom "Igre istine" u Beloj kući, bivši partneri, Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić posvađali su se zbog njene ljubomore što je zadrugara dovelo do ludila, a nju rasplakalo

Milica Veselinović je u "Igri istine" postavila je pitanje Milani Šarac, kako bi saznala šta se desilo sa Mensurom Ajdarpašićem i Marijanom Zonjić kad su se vozili kajakom tokom jedne od igrica.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Čula sam sinoć kroz kuću kad si rekla Mensuru da je obećao nešto na kajaku. Postavljam ti pitanje šta je obećao? - pitala je Milica.

- Ja sam rekla da vodi računa šta priča. Mogu sad njega da pitam. Juče sam čula raspravu između Marijane i Mensura, ona mu je rekla na stepenicama da li će da priča šta joj je pričao na kajaku. Mogu sad da pitam Mensura za to - rekla je Mima.

- Ja ništa ne radim tajno. Desilo se to da je bila priča oko mora, ne da se j*bemo. Bilo kojoj devojci kažem da se javi, nije bilo ne znam ni ja šta. Bila je samo situacija da se vozimo na kajaku, to nije tajna - pravdao se Mensur.

- Mensure, Marijane kad ti je postavila pitanje ti si se zbunio - nastavila je Mima.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Možemo ovo da tumačimo, jer je nešto imao sa njom, ali Milica je to već znala - ubacila se Anđela.

- Marijana ovde nije nikom avantura, to da se zna. Ne zanima me ništa vezano za Mensura - odbrusila mu je Marijana.

- Jeste, bila si najveća ljubav na svetu - dodao je Ajdarpašić.

- Ja sam bila ljubomorna i na vazduh, više nisam - vikala je Milica.

- Sa mnom te fore nećeš. Dođi, pitam mene. Je l' sam ja sa tobom u vezi da bih ti se pravdao? Sve što radim je moja dobra volja. Ovo (Milica) je najvićea greška koju sam dozvolio sebi - ludeo je Mensur.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Praviš me budalom. Danas si rekao da znaš da ti nisam neprijatelj - nastavila je Milica.

- Kad ste ulazili u vezu obećao sam šta sam obećao, a to sam ispunio. Ona je voljena i dan danas. Ne uzima u obzir šta se sve izdešavalo. Neće niko da me degradira tako što kaže da lažno morališem. Milica Veselinović se verovatno j*bala sa svakim sa kim se čula, pa tako gleda na neke stvari - govorio je Mensur.

- Ovo je dečko koji voli - rekla je uplakana Milica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija