• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.06.2022

22:41

PRVO OGLAŠAVANJE MARKA OSMAKČIĆA! Evo šta je rekao nakon napuštanja Zadruge i lažiranja smrti svog oca!

printscreen

Rijaliti

PRVO OGLAŠAVANJE MARKA OSMAKČIĆA! Evo šta je rekao nakon napuštanja Zadruge i lažiranja smrti svog oca!

Podeli vest

Marko Osmakčić se prvi put oglasio nakon što je napustio "Zadrugu 5", zbog navodne smrti svog oca

Marko Osmakčić je najavio na društvenim mrežama da će progovoriti o lažniranju smrti svog oca Franja Osmakčića, kao i o napuštanju "Zadruge 5" i odnosa sa Viktorijom Mitrović. Bivši zadrugar je sada u na svom Instagram objavio snimak, međutim, ubrzo ga je obrisao.

Foto: Printscreen/Instagram

Oglasio se Marko Osmakčić

Da iznesem neke svoje stavke... Kao što znate, izlaze mnogi članci o meni i familiji i čime se bavimo. Pokušaću da budem kratak - rekao je Marko, a onda se uključio i njegov otac:

- Predlagao sam sinu Mariju još oko Nove godine da Marko izađe, on je hteo da sačekamo. Došao sam do zaključka da dete moram da izvadim iz "Zadruge". To što je Viktorija radila Marku mene je rastrzalo - rekao je Franjo, a Marko je ubrzo snimak izbrisao sa Instagrama i nije do kraja objasnio šta se desilo, te je opet obmanuo javnost i brojne gledaoce popularnog rijalitija!

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Osmakčić obrisao snimak sa Instagrama

Podsetimo, Marko Osmakčić u rijalitiju "Zadruga 5" vređao je i tukao svoju trudnu devojku Viktoriju Mitrović, nakon čega se pojavila informacija da mu je otac Franjo Osmakčić preminuo, zbog čega je izveden iz programa. Međutim, ubrzo se saznalo da su Osmakčići lažirali umrlicu i ceo slučaj je postao još skandalozniji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija