• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2022

11:43

DEJAN UNIŠTIO POKLONE KOJE JE DOBIO ZA ROĐENDAN! Dragojević sve potopio u vodu, a evo i zašto!

printscreen

Rijaliti

DEJAN UNIŠTIO POKLONE KOJE JE DOBIO ZA ROĐENDAN! Dragojević sve potopio u vodu, a evo i zašto!

Podeli vest

Zadrugar Dejan Dragojević juče je dobio mnoštvo rođendanskih čestitki u kojima je pročitao da njegovi fanovi ne podržavaju emotivnu vezu koju ima sa Aleks Nikolić, pa je odlučio da sve čestitke pocepa i potopi

Zadrugar Dejan Dragojević juče je proslavio 27. rođendan. Njegova porodica, prijatelji i mnogobrojni fanovi su mu poslali veliki broj poklona i čestitki.

Foto: printscreen

Zadruga 5

Dejan i Aleks Nikolić imaju turbulentan ljubavni odnos, ali ipak i dalje uživaju u njemu. Zbog toga je ovaj par mislio da gledaoci podržavaju njihovu vezu, pa su se nadali da je fanovima drago što su zajedno, međutim, Dejan je u rođendanskim čestitkama pročitao potpuno suprotno.

Naime, Dejanovi fanovi koji su pripremali poklone za njega, u čestitkama su uglavnom pisali da se kloni Aleks, a reči hvale su izostale, što je nju iznerviralo i potreslo.

Foto: printscreen

Zadruga 5

Kako je video koliko je to utisalo na Nikolićevu, on je odlučio da bude dobar dečko i dodvori se svojoj partnerki, pa je sve čestitke cepao na komade i potopio u vodu, dok je ona stajala pored njega, pevala i likovala.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija