• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2022

17:21

REKAO MI JE DA ĆU PROĆI KAO NJEGOVA BIVŠA! Viki ogorčena na Marka Osmakčića - javno mu poručila: Ne želim da budeš otac mog deteta! (VIDEO)

zadruga printscreen

Rijaliti

REKAO MI JE DA ĆU PROĆI KAO NJEGOVA BIVŠA! Viki ogorčena na Marka Osmakčića - javno mu poručila: Ne želim da budeš otac mog deteta! (VIDEO)

Podeli vest

Viktorija Mitrović progovorila je o trudnoći sa Markom Osmakčićem koji je nedavno napustio "Zadrugu 5" zbog vesti o smrti oca, za koju se kasnije ispostavilo da je lažna

Nakon saznanja da je Viktorija Mitrović trudna, Marko Osmakčić je poludeo i poručio joj da ode na abortus. Ipak, zadrugarka je to odbila, a onda su usledile jezive pretnje. Osmakčić joj javno rekao da je njegov otac jači od Hitlera i da će uraditi sve da se ta trudnoća prekine kao što je to već uradio njegovoj bivšoj devojci Mateji L. 

Viki je sada gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal" progovorila o svemu, a zadrugarka je javno poručila da ne želi da Marko bude otac njenog deteta.

Foto: Youtube printscreeen

Viktorija Mitrović progovorila o trudoći sa Markom Osmakčićem

- Tu se desilo neko ubistvo ili je platio da neko udari devojku autom ili je prebili. Sigurno joj nije stavio pare u kovertu da ima za porođaj. Ja kada sam ga pitala šta su uradili njoj. On je rekao da sama protumačim i da ću proći isto. Ja se njega ne plašim samo sam mu to rekla - rekla je Viktorija, pa dodaje:

- On jako mrzi žene, zatvren prostor ispolji agresiju u njemu. U jednom trenutku sam bila jako zaljubljena u njega. Uvek sam nalazila opravdanje za njega, ali sada mislim da sam pravdala nešto što nikako nije mogla - dodala je zadrugarka.

Na pitanje da li se kaje zbog odnosa sa Markom, Viki je odgovorila:

- Ne mogu da kažem da se kajem. Kada sam bila poslednji put kod tebe bila sam na ivici da raskinem, on je plakao i molio da se pomirimo, pa smo posle toga se više vezali. Ima tu dosta grešaka, ne mogu da kažem da se kajem jer imam emociju i dalje. Koliko god je monstruozan, više ne mogu da ga gledam posle ovoga. S obzirom na reči koje je spominjao, Mateja L., rekao je da je njegov otac opasniji nego Hitler. Mislila sam u tom trenutku da čovek samo nije normalan. Ne mogu više da nađem opravdanje za njega, iz njega izbija negativa, a ja to nisam videla. Mnoge stvari mi nisu jasne - priznala je Viktorija Mitrović, koja je priznala da ne želi da Marko bude otac njenog deteta: 

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović ne želi da Marko Osmakčić bude otac njenog deteta

- Ne želim da dovodim sebe i svoje dete u neku situaciju, ako su na ovaj način uradili ovo, sigurno imaju način za moju bebu. Ja sam sve bliže tome da abortiram. Ne bih želela da on bude otac mog deteta, ali mislim da svako živo biće ima pravo da živi, nisam neko ko treba da odlučuje o tom životu - rekla je Viktorija Mitrović u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija