• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.06.2022

13:23

I MENI SU PRAVILI UMRLICU, TO JE MONSTRUOZNO! Dušica Jakovljević za Informer otkrila šta misli o događaju koji je uzdrmao javnost (VIDEO)

zadruga printscreen

Rijaliti

I MENI SU PRAVILI UMRLICU, TO JE MONSTRUOZNO! Dušica Jakovljević za Informer otkrila šta misli o događaju koji je uzdrmao javnost (VIDEO)

Podeli vest

Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o tome kakav je pakao preživela kada su i njoj napravili umrlicu, a potom prokomentarisala potez porodice Osmakčić koji su lažirali smrt oca učesnika "Zadruge"

Dušica Jakovljević komentarišući skandal porodice Marka Osmakčića, otkrila je za Informer.rs da su i njoj nepoznate osobe napravile umrlicu.

Foto: Printscreen You Tube/AmiG Show

Dušica ne može da veruje šta su Osmakčići uradili...

Voditeljka je ispričala kakve je posledice imala zbog toga:

- Ja ću vam reći jednu stvar, meni se desila slična sitacija. Naime, u prvoj sezoni Zadruge neko je napravo umrlicu sa mojim likom. Fanovi ili antifanovi određenih učesnika, nije više ni važno. Ja to nisam doživela lično, bila sam naviknuta na celu tu famu, haos koji se dešavao. Međutim, ljudi oko mene su bili strašno uznemireni, prijatelji, članovi porodice su bili jako uzdrmani time. Mene je ova vest za marka i njegovu porodicu zatekla na putu i prosto nisam mogla da verujem. Pratila sam iz minuta u minut portale, znam da su i kolege bile u velikom šoku. Nisu mogli da veruju da neko može time da se bavi koji god da je povod u pitanju, da naprave umrlicu svesno živom čoveku. Ne znam da li su bili svesni šta će se pokrenuti zbog svega onoga što je izrečeno u rijalitiju, da će se dići velika prašina. Nisu samo mediji željni istine, običan narod isto želi da sazna pravu istinu. Mislim da je ovo što se dešava prethodnih dana veoma monstruozno- rekla je Dušica za Informer.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija