• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.06.2022

14:56

NAKON LJUBAVI OBJAVILA RAT! Matora nije mogla da prećuti! Dočekala svojih pet minuta da se osveti!

printscreen

Rijaliti

NAKON LJUBAVI OBJAVILA RAT! Matora nije mogla da prećuti! Dočekala svojih pet minuta da se osveti!

Podeli vest

Zadrugari u Beloj kući biraju najosvetoljubiviju osobu u rijalitu. Dalila misli da je to njwn bivši partner Filip, a Matora je navela svoju partnerku MC Aleks

U toku je sastanak, zadrugari upravo biraju najosvetoljubiviju osobu, ovonedeljni vođa je reč dao Dalili Dragojević.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Prva osoba Filip, sve pamti, druga osoba Marko Đedović jer znam da jako pamti, treća osoba je Mina Vrbaški, sprmna je na mnoge spletke, pogotovo u trećoj sezoni.Irmu, Marka i MC Aleks - naveo je Filip Car.

- Ja sam čula da je MC Aleks rekla da za nju rijaliti tek kreće, isto sam čula da je rekla da ima razlog zašto je bezobrazna prema meni, a reći će ga napolju. Ne znam zbog čega se sveti ima bezobrazan stav ako je priznala već nešto, ne znam zašto imaš potrebu da se solidarišeš i vređaš. Ne računam klošarko i to. Ja ću izdržati do kraja, ti radi šta hoćeš, pričaš o sebi ne o meni. Druga osoba je Sale Luks i Mina - rekla je Matora.

- Ja se ne svetim ni ovde ni napolju. Prvo mesto Sale, Car i Sanja - rekla je MC Aleks.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija