• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.06.2022

09:19

FRAN OTKRIO DA LI POZNAJE OSMAKČIĆEVU BIVŠU, PA PORUČIO: Otac mu je spreman na sve, ne mogu da verujem da je to uradio!

Printscreen You Tube

Rijaliti

FRAN OTKRIO DA LI POZNAJE OSMAKČIĆEVU BIVŠU, PA PORUČIO: Otac mu je spreman na sve, ne mogu da verujem da je to uradio!

Podeli vest

Bivši zadrugar Fran Pujas oglasio se nakon skandala u "Zadruzi", kada je otac Marka Osmačić lažirao smrt samo kako bi sina izvukao iz rijalitija

Fran Pujas je istakao da je bolesno to što je porodica Osmakčić uradila , kao i da nema poente što je izašao 30 dana pred kraj rijalitija:

Foto: printscreen

Fran Pujas osudio ponašanje porodice Osmakčić

- Užas, katastrofa, morbidno, bolesno. Izašao iz rijalitija 30 dana pred kraj, sada nema poente, da je izašao bar za Novu godinu. To je kazneno delo, zamisli njegov šok kada je to čuo i onda mu kažu da nije čovek nije umro. Užas - rekao je Pujas, a onda je otkrio da li poznajte Markovu bivšu devojku Mateu L., koja takođe živi u Zagrebu:

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Osmakčić

- Čuo sam, pročitao sam sve. Ne poznajem nju, u Zagrebu ima dosta Matea. Ne mogu da verujem da je to uradio. Otac mu je spreman na sve, video sam stori gde snima tatu, užas. Oni su ponosni, hvale se. Katastrofa - rekao je Fran Pujas.

Podsetimo, Marko Osmakčić nedavno je objavio video snimak u kom je objasnio svima šta se desilo izvesnoj Matei L. koju je rijaliti učesnik spomenuo Viktoriji Mitrović kao primer kako rešava probleme:

Matea je bila dve godine starija od Marka. To je bila prva njegova zaljubljenost. Međutim, ona ga je gledala kroz interes. On je u tom ludilu bio svaki vikend na relaciji Zagreb-Cirih, to je bio početak kraja njegovog tenisa. Ona mu je kumovala tome. Marko je počeo da ispoljava svoje frustracije na meni. Između nas se desio veliki sukob i ja sam samo napisao, poruku toj Matei, ta devojka uopšte nije bila trudna. Mi nismo nikakve ubice, ni mafija. Imao sam samo za cilj da od dece napravim legende. Nije trebalo da budu prvaci, nego legende. Ali se sve zavšilo kako se završio - rekao je Markov otac Franjo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija