• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

21.06.2022

19:19

MISLIM DA ON SEBI TREBA DA ISKOPA RUPU, TAMO JE MESTO ZA KUKAVICE! Viki Mitrović prvi put kod Drveta mudrosti nakon abortusa

printscreen

Rijaliti

MISLIM DA ON SEBI TREBA DA ISKOPA RUPU, TAMO JE MESTO ZA KUKAVICE! Viki Mitrović prvi put kod Drveta mudrosti nakon abortusa

Podeli vest

Aktuelna zadrugarka Viktorija Mitrović prvi put je progovorila posle abortusa ispred"Drveta mudrosti" i tom prilikom je otkrila kako se oseća, a zatim se dotakla i Marka Osmakčića

Za Viktoriju Mitrović juče je bio težak dan. Pored abortusa, za koji se odlučila, na sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje" saznala je koliko je Marko Osmakčić nakon svega pljuje po medijima, pa je otkrila kako se oseća po pitanju toga.

Foto: printscreen

- Loša sam... Komentarišem, kao i sinoć. Ja mislim da on sebi treba da iskopa rupu, tamo je mesto kukavicama. Ostavio me je samo da odlučujem. Što se mene tiče on za mene više ne postoji. Ja moram da slušam i komentarišem. Neka iskopa rupu i zakopa se, ne mora da pravi lažne umrlice. Neka promeni lični opis ili državu... Mene bi bilo blam da se posle svega oglašavam i komentarišem. On mene pokušava da isponižava, a to sve radi sebi. Ja sam se dosta isponižavala, njegove reči mi više ništa ne znače - govorila je ona, a svi su primetili da je bleda kao krpa.

Foto: printscreen

Drvo mudrosti pitalo je Viki da prokomentariše aktuelna dešavanja u Beloj kući.

- Danas sam ispratila Filipa i Dalilu, ali bežim od toga, jer tuđi problemi loše utiču na mene. Biram društvo gde nema tenzije. Nije im potrebno ništa od toga. Večeras je žurka, oni će da završe zajedno, jer to je opšte poznato. Sve je otiplo daleko, ali mislim da će to da traje ovih 20 dana, ali napoju to neće da funkcionise, pogotovo kad ih udari šamar realnosti. To je posesivnost, navika i vezivanje, tako je bilo i kod mene. Oni se nepoštuju. a jedina veza je u kući koja je aktiva. Što se tiče Aleks i Dejana mislim da dosta balansiraju. Dejan razmišlja o porodici, ona je prestala da puši, prestala da pije... Kaže da joj je ova sezona dobro došla i da ima planove za napolje što se tiče posla. Mislim da Dejan drži konce, jer čovek ne želi da se blamira. Ona je spustila loptu što se tiče ljubomorisanja. Mislim da Mimu boli uvo za Gruju, samo se malo vezala kad joj je dosadno. Gruju je strah da izađe napolje, a da bude sam, jer je ovde sa njom navikao. Aleks i Matora vidim da su na distanci.. Aleks više ni ne komentariše taj odnos, samo priča da hoće da ide kući - pričala je Viki.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija