• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stefan Milivojević

23.06.2022

18:01

DA JE OSTAVILA DETE ONA BI POBEDILA! Zorica Marković razočarana u Viki zbog abortusa: Priželjkivala sam da će roditi!

printscreen

Rijaliti

DA JE OSTAVILA DETE ONA BI POBEDILA! Zorica Marković razočarana u Viki zbog abortusa: Priželjkivala sam da će roditi!

Podeli vest

Zadrugarka Viktorija Mitrović nedavno je napustila "Zadrugu 5" kako bi otišla na abortus, nakon što je ostala u drugom stanju sa Markom Osmakčićem. Tim povodom se sada za Informer oglasila Zorica Marković

Zorica je priznala da je razočarana u Viktoriju Mitrović zbog odluke da ode na abortus.

- Sve vreme dok se polimisalo oko toga priželjkivala sam da će da ostavi dete. Brinula sam i razmišljala kao da je poznajem i stvarno sam se mnogo razočarala i bilo mi je žao. Ona stvarno mora da se pozabavi sobom što se tiče njene glave, jer mislim da se totalno pogubila - rekla je Zorica.

Bivša zadrugarka se osvrnula i na Marka Osmakčića, koji je nedavno napustio "Zadrugu" nakon vest da mu je otac preminuo, što se na kraju ispostavilo kao laž, a Zorica ističe da je odmah videla da je loš čovek:

Foto: printscreen

Zorica Marković progovorila o Viktoriji i Marku

- Meni je dovoljan jedan momenat da provalim čoveka. Kada sam došla tamo on se meni nije svideo. Prepotentan je. Ne mora niko da mi se klanja, ali videla sam nešto loše u tom čoveku. Što si ulazio? Mogao je lepo da kaže "Gospodo, ja više neću, donesite mi ugovor, izvolite kaznu od 50.000 evra, ne mogu više da budem ovde" i lepo izađeš kao gospodin, a ne ovo. Strašno je i morbidno, dno! Da sam učesnik verovatno bi svašta tamo bilo, ali kao gledalac i bivši učesnik pratim sve i ovo je monstruozno! - priznala je Zorica.

Pevačica je otkrila da postoji mnogo favorita, ali da misli da će pobedu "Zadruge 5" odneti Dejan Dragojević:

- Što se mene tiče svejedno mi je ko će da pobedi. Volela bih da jednom nešto dobro pobedi, kao što je Anđela ili Karić. Ima dosta favorita. Viktorija i Marko su nosili priču, ali je ona izgubila šansu da pobedi. Da je ostavila dete ona bi osvojila prvo mesto. Meni je Miki favorit. Od svih sezona sada je najbolji. Ljudi vole da žale, tako da nije isključeno da Dejan pobedi - zaključila je Zorica Marković za "Informer".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija