• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.06.2022

18:15

CAR BI BIO SREĆAN SA DALILOM DA SE ONI NE MEŠAJU! Nije ona devojka koju može kući da odvede! EVO KO FILIPU PAMETUJE!

printscreen

Rijaliti

CAR BI BIO SREĆAN SA DALILOM DA SE ONI NE MEŠAJU! Nije ona devojka koju može kući da odvede! EVO KO FILIPU PAMETUJE!

Podeli vest

Lepi Mića je istakao da bi Filip Car imao srećnu vezu sa Dalilom Dragojević kada ne bi slušao Sandru Rešić i Marka Đedovića, koji mu govore šta da radi. Međutim, svo troje su istakli da nije u pravu i da Car sam odlučuje šta će raditi.

U "Zadruzi 5" u toku je emisija "Pitanja gledalaca". Lepom Mići postavljeno je pitanje vezano za Filipa Cara, jer je izjavio da bi uveliko imao decu sa Dalilom da nema "savetnike" - Đedovića i Sandru i da ne bi imao problema.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Da, njemu je stalno neko potreban da priča sa nekim, da ga usmerava. Jasno je da mu treba neko blizak da ga sasluša, ali da traži savete do te mere mi nije normalo. On je visoko inteligentan dečko i ne treba mu niko da mu govori šta treba da radi. Odlično zna ko je kriv i o čemu se radi. Ona nije devojka koju on može da odvede kući, on bi sve na svetu dao da može, ali neće usrećiti nekoga. Došlo je do toga da više ne mogu jedno bez drugog, a upropastili su odnos. Davao sam im savete kao otac, ali ne vredi. Stvari koje su jedno drugom rekli su užasne i imaju trajne posledice. Mogu da budu mirni neko vreme, ali ne dugoročno - odgovorio je Mića.

Car se uključio u razgovor, tvrdeći da Mića greši.

- Ja sam zbog Marka i Sandre otišao na tri četiri kiretaže, ali evo, sledeću put ću roditi, obećavam! - rekao je Filip u šali, pa nastavio:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zadruga 5

-Nikada se nisam savetovao u smislu da mi kažu šta da radim, ali mi nekada treba neko da me sasluša. Nekad mi treba da mi neko da potporu ili potvrdu, jer ni sam nekad ne znam gde sam. Sa Sandrom sam svega dva tri puta govorio na tu temu, sa Markom možda pet, šest, ali nije to uticalo na mene i moje postupke - govorio je Car.

Sa njim se složio i Marko Đedović:

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Apsolutno sam siguran da nemam uticaja ni na koga! Čuli smo više puta da je bilo tu posla u smislu pravljenja dece, pa ne vidim da sam bio kontraceptivan. Jasno mi je da ljudi to mogu da pomisle, ali stvarno nije istina da me on sluša niti sam ja često na njegovoj strani. Nisam se ja često preterano ni mešao nego usput porazgovaramo kada dođe. Gomilu puta sam mu rekao u kojim situacijama nije u pravu i koje stvari ne mogu da se rade. Kada mislim nešto ja i kažem. Sve u svemu ja nisam prepreka da neko ovde rodi niti me to zanima.

Potom se umešala i Sandra Rešić, koja je istakla da ne misli da utiče na Cara.

- Filip je u pravu, nismo mi mnogo puta razgovarali o njima. Više je Dalila ta koja je dolazila po savete, a istina, da su me zaista slušali, možda bi stvarno sada imali decu i živeli srećno. Ali jasno je svima, da oni nikoga ne slušaju, a ne mene.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija