• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

23.06.2022

23:18

MILICA KEMEZ TUŽI MARIJANU ZONJIĆ! Optužila za bavljenje prostitucijom, a sada javno zapretila: Ovim slučajem će se baviti advokati!

printscreen

Rijaliti

MILICA KEMEZ TUŽI MARIJANU ZONJIĆ! Optužila za bavljenje prostitucijom, a sada javno zapretila: Ovim slučajem će se baviti advokati!

Podeli vest

Marijana Zonjić i Milica Kemez žestoko su se sukobile tokom "Zadrugovizije", a tom prilikom Zonjićeva je iznela mnoge stvari o Milici i Bori Santani

Marijana je optužila Kemezovu za bavljenje prostitucijom, a Milica se sada oglasila i otkrila da je ne bi iznenadilo da se Zonjićeva dopisivala sa Borom Santanom, jer kako kaže, nije jedina koja je to radila dok su bili zajedno:

Foto: printscreen/TVIN

Milica Kemez oplela po Marijani Zonjić

- Njom ne želim da se bavim, ako su se dopisivali krišom, nije jedina, ja sam videla sve poruke i sva dopisivanja, zato i nisam sa njim u vezi. Nikada me nije poštovao, pre me je to doticalo, ali sada ne - rekla je Milica.

Kako je bivša zadrugarka istakla, odlučila je da tuži Marijanu Zonjić.

Foto: printscreen

Marijana Zonjić

- Ovim slučajem će se baviti advokati. Nisu one krive ništa, te devojke, tu je obostrani interes u pitanju. On im daje na značaju, a naravno još veća je pompa kad navodno ljubomorišem na njih, a suština je da sam tražila poštovanje samo od svog partnera, tačnije na pogrešnom mestu. O meni ne postoje nikakvi dokazi niti sam bila sa oženjenim, niti sam ikog silovala. Kada bude svaka odgovorila na pitanje o prostituciji na poligrafu, može meni da se obrati - izjavila je Milica Kemez.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija