• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.06.2022

10:08

JEDVA ČEKAM DA GA ZAGRLIM! Biljana Dragojević otkrila kakav doček priprema Dejanu

printscreen

Rijaliti

JEDVA ČEKAM DA GA ZAGRLIM! Biljana Dragojević otkrila kakav doček priprema Dejanu

Podeli vest

Biljana Dragojević majka aktuelnog zadrugara Dejana Dragojevića otkrila kakav doček priprema sinu kada bude izašao iz rijalitija, priznale koliko joj je teško palo kada je gledala njegove reakcije na uspomene u Zadruzi

Biljana je priznale da je bila mnogo potrešena kada gleda sinovljevo izlaganje u rijalitiju tokom emisije "Zadruga 5"- uspomene. Otkrila kakav priprema sinu kada bude izašao iz rijalitija

Foto: Printscreen/You Tube

- Mnogo sam se isplakala gledajući Dejana kada je komentarisao uspomene. Znam da mu je teško kao i nama svima, jer je otišao iz mirnog, lepog i lagodnog života i zatvorio vrata za sobom. Ta vrata su bila zatvorena, ne sa naše, nego sa njegove strane, kako i on sam kaže. Dejan nema nijedan razlog da da se plaši da se vrati u kuću u koju se rodio i odrastao, tačnije živeo do svog ulaska u rijaliti sa 20 godina. Mi svi jedva čekamo da on dođe, ja pogotovo kao njegova mama, koja mu je bila i drug i roditelj - rekla je Biljana, koja željno iščekuje sina.

Foto: printscreen

- Jedva čekam da to famozno jutro svane, kada će on da se probudi u svom krevetu. Poslednjih pet godina ostavićemo iza sebe, jer je neki novi period pred nama. Ništa ga neću pitati, kao da se ništa nije desilo. Ako nekada bude želeo da priča, neka priča, ako ne, okej. Nastavićemo gde smo stali kao nekada. Jedva čekam da ga zagrlim. I mislim da neću moći da progovorim nijednu reč, jer i sada mi stoji knedla u grlu - ispričala je ona za Pink.rs.

- Verujem da ima neki strah i da mu je teško da zamisli povratak kući, ali ovo je njegov dom, gde je odrastao kao jedno veselo i bezbrižno dete sa puno ljubavi. Mi smo porodica koja je uvek bila vesela i gostoprimljiva, tako da će ga brzo napustiti taj osećahj kao da je stranac u rođenoj kući. Svi jedva čekamo da dođe i svi imamo neku pozitivnu tremu, željni smo ga, kao i on nas. Ostavićemo sve što je bilo loše iza nas i nastavljao pozitivno kao nekada - dodala je Biljana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija