• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.06.2022

15:30

ANĐELO I SANDRA UŽIVAJU U LJUBAVI! Ne mare za poglede zadrugara

prtintscreen

Rijaliti

ANĐELO I SANDRA UŽIVAJU U LJUBAVI! Ne mare za poglede zadrugara

Podeli vest

Novi ljubavni rijaliti par Anđelo Ranković i Sandra Rešić više ne mare za poglede zadugara. Njih dvoje su sinoć ušli u ljubavnu vezu i od tog trenutka se ne razdvajaju

Ovo jutro su se mazili i ljubili u bazenu dok su ih svi gledali. Naime, Anđelo je video Sandru kako se kupa i ušao i stao pored nje i odmah su krenuli da razmenjuju nežnosti.

Foto: prtintscreen

Kasnije je Sandra otkrila kako se oseća povodom nove veze.

Foto: prtintscreen

- Moram malo da se opustim, rekla mi je to Anđela, slažem se i sa njom i sa tobom Drvo da se skroz opustim, trebaće mi par dana - dodala je Sandra.

- Iskreno ja sam mislila da do toga neće doći, jer ja nemam povrenja zbog nekih stvari koje su se dešavale. On je krenuo za mnom, a ja sam htela da se skloni, ali on nije to uradio, a da se sklonio to bi bilo to, nikada ne bi bili zajedno. On je onda mene poljubio i ja sam išla na rizik, šta bude biće. Iskreno preživela sam svaša a dugo sam sa njim u toj priči. Traje sve to pet meseci, sa svim njegovim izletima. Meni je sa njim sve poznato i nepoznato. Sve znamo jedno o drugom, a opet ne znamo ništa. On je sve vreme tu sa svim stvarima koje su se dešavale. Meni je sada dobro jer sada možemo da radimo sve a da niko ne osuđuje. Ljudi me gledaju čudno, izgleda kao da su mi izrasli rogovi i da sam trudna ali ne smeta mi niko. Ništa me ne zanima, ni pritisak, ni pitanja ništa. Meni je bitno da on bude bolje i nadam se da će biti, jer je on u prethodnim nedeljama bio loše. Ja ću se truditi da budem što više okej prema njemu - rekla je Sandra.

- Imam tako neki loš predosećaj, ali ne plačem sada što mi je loše, naprotiv, nepoznato mi je sve to ali prepuštam se, realno je da se sada opustim, ali ne znam da li će se desiti, to je do mene. Desile su se mnoge stvari koje nemaju veze sa mnom, tudiću se da se opustim, šta me briga šta će ko da kaže - rekla je Sandra kroz suze.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija