• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

28.06.2022

21:14

NE MOŽE DA IZAĐE NA ULICU OD SRAMOTE! Očuh Deniz Dejm presekao! NJENO PONAŠANJE RASTURILO PORODICU!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

NE MOŽE DA IZAĐE NA ULICU OD SRAMOTE! Očuh Deniz Dejm presekao! NJENO PONAŠANJE RASTURILO PORODICU!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Deniz Dejm uzrok je razvoda majke i očuha. Njen očuh joj brani da diđa brata, nje se toliko stidi da od sramote ne može da izlazi na ulicu

Bivša zadrugarka Deniz Dejm se našla u ozbiljnoj situaciji, a u pitanju je prava porodična drama koja se odigrava upravo zbog nje.

Foto: paparazo

Deniz Dejm

Naime, Deniz je nedavno otputovala u rodnu Sloveniju, kako bi rešila tešku porodičnu situaciju koja je emotivno pogodila njenu majku.

- Izbila je prava frka u Sloveniji. Deniz nije bila ni svesna šta se dešava kod nje kući dok je ona boravila u "Zadruzi". Zbog njenog ponašanja i na način na koji se predstavila milionima gledaoca, ipak to svi gledaju, njen očuh je podneo papire za razvod njenoj majci Aniti. Čoveka je blam, ne može da ulicu da izađe od sramote zbog njenog, kako on kaže, k*rvarluka! On je porodičan i konzervativan, njemu takve stvari jednostavno smetaju i ne želi da ima bilo kakvog posla s tim - priča dobro obavešteni izvor za "Pink", pa nastavlja:

Foto: paparazo

Deniz Dejm

- To, naravno, nije sve. Deniz je pre "Zadruge" imala velike probleme sa narkoticima, što je i sama priznala dok je bila unutra. Taj pritisak je, takođe, dosta uticao na bračni odnos njene majke i očuha. Čovek se čak zgrozio kada se Deniz nedavno videla sa mlađim bratom, jer on to strogo ne dozvoljava, brani joj da ga vidi, a ona sad ne zna šta da radi, upala je u ovu porodičnu dramu i krivo joj je zbog svega, ali nije mogla da ide protiv sebe i lažno se predstavlja svih ovih meseci - ističe izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija