• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

29.06.2022

07:25

FAMILIJA SE ODREKLA MARKA OSMAKČIĆA?! Otkriveno šta bivši zadrugar radi nakon rijalitija!

printscreen

Rijaliti

FAMILIJA SE ODREKLA MARKA OSMAKČIĆA?! Otkriveno šta bivši zadrugar radi nakon rijalitija!

Podeli vest

Bivši drug Marka Osmakčića otkrio je kako se zadrugar ponaša nakon napuštanja popularnog rijalitija i ističe da su ga svi članovi familije osudili zbog toga

Kako je rekao, članovi rodbine porodice Osmakčić su se potresli zbog smrti Franja Osmakčića, koja se ispostavila kao laž:

- Neverovatno je sve ono što su Marko i njegov otac Franjo uradili. Članovi rodbine su se potresli zbog toga što su lažirali smrt. Pročitali su iz novina da je Franjo umro, a pritom kada su želeli da izjave saučešće, nikoga od Osmakčića nisu mogli da dobiju, jer su brojevi telefona bili nedostupni. Ljudi su proživeli traume zbog njihove neslane šale - započinje priču Markov bivši drug i dodaje:

Foto: printscreen

Marko Osmakčić

- Njemu je ovo sve smešno. Prija mu medijska pažnja, a to što je živog oca sahranio, nikom ništa. Svako veče izlazi po klubovima, menja devojke gde god stigne. One nisu svesne da ako se upletu u vezu sa njim, neće dobro proći. Nažalost, još uvek nije svestan problema u koji se uvalio. Većina nas koji smo se družili sa njim smo prestali da mu se javljamo, jer smo shvatili da bi nas prodao za dinar. Da otac upravlja njegovim životom kao da je marioneta i da ne prezaju ni od čega samo da ispune sebi želje - rekao bivši drug Marka Osmakćića.

Kako je otkrio Markov bivši drug, bivši zadrugar je potpisao ugovor na 50.000 evra.

- Kada je ulazio u rijaliti, Marko je otvoreno rekao produkciji da želi veći honorar i da je siguran da će napraviti dobar šou. Produkcija je bila svesna da ima odličnog rijaliti igrača, jer su ga već pratili u stranom rijalitiju. Dogovorili su honorar od 50.000 evra uz mogućnost da se sa kaznama ista cifra smanji, međutim kako je pobegao iz “Zadruge“ ostao je bez ičega - zaključio je on.

Podsetimo, zadrugarka Viktorija Mitrović ostala je u drugom stanju sa Markom Osmakčićem. Nakon saznanja da je zatrudnela, Marko ju je nagoravarao na abortus, a kako ona to nije želela da uradi, usledile su jezive pretnje. Kako se spekulisalo poslednjih dana, porodica Osmakčić je čak lažirala smrt Markovog oca, samo kako bi Viktoriju naveli na prekid trudnoće. Ipak, kako je Markov otac otkrio, jedini razlog zbog kog je lažirao svoju smrt je taj da sina izvede iz rijalitija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija