• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2022

09:28

DOBILA SAM POZIV DA UĐEM U ZADRUGU, ALI SAM ODBILA! Bivša rijaliti učesnica oplela po zadrugarima: Mnogo su bahati!

printscreen

Rijaliti

DOBILA SAM POZIV DA UĐEM U ZADRUGU, ALI SAM ODBILA! Bivša rijaliti učesnica oplela po zadrugarima: Mnogo su bahati!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Žiža Stojanović uključila se u emisiju "Pitam za druga" na Red televiziji, a tom prilikom prokomentarisala je dešavanja u Beloj kući

Žiža je otkrila da je dobila poziv da uđe u "Zadrugu 5" ali da ga je odbila, a sada ističe da se ne kaje zbog te odluke:

Foto: printscreen/tvpink

Žiža Stojanović

- Što se tiče "Zadruge", ona je jedna sveta reč. Nekada je u "Zadruzi" živelo po 2, 3 porodice i tu se znalo ko je ko. Sada se ne poštuju međusobno, nisu se upoznali. Oni se moraju upoznati, šta ko može, šta ko zna. Stajlinzi su strašni, neki su neprimereni. Ja nisam stroga, ja sam glumica, ja njih ne kritikujem, samo skrećem pažnju, od njih uče mlađi. Mene su pozvali, dobro je da nisam došla, ko zna kako bih na kraj stala. Prva "Zadruga" je ipak bila poštovanija, neka sledeća bude kao prva, moraju se poštovati međusobno. Svi se nadvikuju, uglas govore i ništa se ne razume. To nije ni prijatno, ni prigodno, ni lepo, ni poučno, ne znam zašto se tako bahate. Zašto su tako bahati? Ja volim mladost. Mladost se i u džaku vidi. Devojke su obučene preterano - rekla je Žiža.

Na pitanje ko joj je favorit u "Zadruzi 5", Žiža Stojanović je priznala: 

- Ja cenim Dalilu, sad ću vam reći zašto. Ona ima lepe misli. Ona zna šta govori, mada je napravila veliku buku. Slušajte kako je složena njena rečenica, kako se obraća, šta je sve preživela, ja tako mislim - zaključila je Žiža u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija