• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.07.2022

09:24

BLAM ME JE I DA SE RASPRAVLJAM SA TOBOM! Anđela se razbesnela kada je čula šta se priča o njoj u Beloj kući!

printscreen

Rijaliti

BLAM ME JE I DA SE RASPRAVLJAM SA TOBOM! Anđela se razbesnela kada je čula šta se priča o njoj u Beloj kući!

Podeli vest

Zadrugarka Ana Jovanović ogovarala je Anđelu Đuričić, što ju je iznerviralo, pa su se posvađale, U svađu su se uključili i Mateja Matijević i Milica Veselinović

Tokom emisije "Gledanje snimaka", video klip koji su zadrugari pogledali bio je razgovor Ane Jovanović i Sanje Grujić koje ogovaraju Anđelu Đuričić.

- Mene je blam posle utorka i njenog pnašanja da bilo šta govorim. Njeno ponašanje mnogo govori, blam me je što delim vazduh sa njom. Godine nisu važne, imam 24, ali sam mnogo zrelija. Njeno ponašanje nije normalno, koliko god godina imala. Vaspitanje potiče iz kuće, to nema veze sa godinama - govorila je Đuričićeva, a voditelj se tada nadovezao:

- Rekla je da si pokazala svoj moral kada si opsle deset dana ušla u vezu.

Anđela je naglasila da ne želi nikome da se pravda.

- Mene je blam da se raspravljam sa devojkom koja šeta gola po kući. Ja sam jasno pokazala ko sam ja, nema potrebe nikome da se pravdam, najmanje njoj.

U razgovor se uključila Ana koja nije želela da se na taj način priča o njij.

- Prebaci se na Filipa Cara, jer sa mnom tako ne možeš da razgovaraš! On ti je jedini dao na nekom značaju.

Voditelj ju je upitao zašto misli da je Anđela šizofrena.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Možda sam ja malo preterala i bila gruba, ali stalno menja mišljenje i ponašanje. I ovde je Mateju jurila i ponašala se nenormalno. Znamo da je i slupala pijana dečku auto - vikala je Ana, a onda se uključio i Matijević, koji je to potvrdio.

- Da, to su rekli ljudi koji su dolazili ovde.

Anđelu je to iznerviralo, pa je krenula da viče.

- Ne znam zašto ovaj dečko ima potrebu mene stalno da blati! Neću ti dozvoliti to - zaurlala je Anđela, a Mateja joj je odbrusio:

- Stvarno nemam potrebu da se raspravljam sa tobom, ne želim da se mešam u vaše svađe - rekao je Matijević, a onda se ubacila i Milica:

- Jasno je da ovde jedina stvar koja može da se prebaci Anđeli jeste to što je 'uhodila' Mateju, ali sve ostalo ne može. Ja kada nisam takve stvari radila, meni se zameralo, a ona kada radim, opet ne valja. Anine postupke smo videli i glupo je komentarisati. Ona je sama sebe pečatirala ovde svojim postupcima.

Foto: printscreen

Zadruga 5

Ana se zatim nadovezala:

- Ona je ta koja je govorila da je iskorišćena, kukala je ovde - dobacila je Ana, onda joj je Đuričićeva odbrusila:

- Ti si jedina koja je iskorišćena, umešala si se u tuđu vezu, pa si se*sualno iskorišćena.

- Ti si ta koja je izmišljala laži o meni i o mom poslu - urlala je Ana.

- Nije izmišljeno da je ti je on platio salon - dobacila je Anđela.

- Nije izmišljeno i da si ti slupala auto - brecnula se Ana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija