• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.07.2022

09:33

OSMAN KARIĆ RASKRINKAO MILICU VESELINOVIĆ! Stefanov otac otkrio šta je zadrugarka radila pre nego što je ušla u rijaliti!

printscreen

Rijaliti

OSMAN KARIĆ RASKRINKAO MILICU VESELINOVIĆ! Stefanov otac otkrio šta je zadrugarka radila pre nego što je ušla u rijaliti!

Podeli vest

Juče je u emisiji "Gledanje snimaka" došlo do žestokog sukoba između Stefana Karića i Milice Veselinović, nakon što je prikazan snimak njene svađe sa Mensurom Ajdarpašićem, gde mu ona prebacuje što se "liže" sa Karićem, koji nju pljuje

Tim povodom oglasio se Osman Karić, Stefanov otac, i žestoko opleo po Veselinovićevoj:

Foto: Printscreen

Osman Karić opleo po Milici Veselinović

- Pa šta da kazem, sem da je Milica jako zelena i mlada, a opet potkovana svađalačkim temama, verovatno slušajući svoje roditelje dok ogovaraju prvog komšiju ili je prisustvovala svađama istih. Mislim da je Milica i odrastala uz kafenisanje čarsijskih priča. Pomenula je mene kao oca Stefanovog, gde je odlično znala ko sam ja, gledajući moj Instagram profil, gde je mogla da vidi glamur i nesto što do tada nije mogla da vidi, a da možda ne pogleda film ili seriju, recimo "Dinastiju" - rekao je Osman.

Karić je bez dlake na jeziku otkrio da je Milica pre nego što je ušla u "Zadrugu" bila fan pobednice prve sezone Pinkovog rijalitija, Kije Kockar:

- Zna Milica dobro da sam ja bio poznat kao najveći rival Kijinih fanova u to vreme, a koliko sam čuo ona je bila fan Kije, čak postoji i slika. O Milici sam imao lepo mišljenje sve dok se nije pojavio njen bivši decko na Red Tv-u, tada sam o Milici poceo da menjam mišljenje. Milica je pomenula Stefanu mene kao oca, Stefan je njoj pomenuo, pokoj mu duši, deda Peru. Pomenula joj je i majka kada je bila u poseti Beloj kući, citiraću: "Svi smo dobro, umro deda Pera". Posle par sekundi Milica se raspitivala kako joj je bivša ljubav, taj isti dečko što je u RED-u jako ocrnio. Danas, 5 dana pred kraj rijalitija, Milica tobože plače za deda Perom kao, Bože me sačuvaj, da je čovek tek danas umro i da nije čula već dosta puta do sad kada su se zadrugari sprdali na tu temu - ističe Karić.

Foto: zadruga printscreen

Osman Karić raskrinkao Milicu Veselinović

- Moram se nadovezati da sam ja Stefanu uvek bio tu kao otac, da mu se nadjem u dobrom i lošem. Stefan ne zavisi od mene još od njegove 20. godine. Sam je stvarao i borio se, živeo kako je živeo, ja sam jako srećan što je pre par godina ušao u Zadrugu, jer ga je Zadruga odvela sa ulice i lošeg društva u koje je upao. Danas i ja kao otac mogu mirno da spavam, a zli jezici i neostvareni ljubomorni ljudi će uvek naći da nešto kažu da im bude lakše, da leče svoje komplekse. Možda bi i Milica volela da je imala tatu kao on. Ako joj se to dopada, neću se ljutiti, nek me zove tatom, a Stefana bratom - zaključio je Osman Karić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija