• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2022

11:20

DEJAN DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O ZADRUZI 6! U programu uživo otkrio informaciju - šok za sve! (VIDEO)

ATA Images/printscreen

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O ZADRUZI 6! U programu uživo otkrio informaciju - šok za sve! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć su u "Zadruzi" održane nominacije, a tom prilikom Dejan Dragojević je prokomentarisao Sandru Rešić i Anđela Rankovića

Sandra i Anđelo su bili ovonedeljni potrčci, a oni su odlučili da uđu u emotivnu vezu, što se Dragojeviću nije svidelo:

- Kao pojedinačne ličnosti su okej. Anđelo nije zlonameran, nema tu kvarnu crtu. Ja sam imao svađe sa njim, gde smo se prepucavali nekim metaforama i tako. Kroz sve to nekako, ušao je pun snage i energije, sav živahan, sad je stvarno okej, vidim tu crtu dobrote - rekao je Dejan, a onda se osvrnuo na Sandru Rešić:

Foto: printscreen

Dejan Dragojević opleo po Sandri Rešić

- Sandra je dobra osoba, ali previše očekuje zauzvrat. Hoće da pomogne, ali ako nema fidbek, odmah menja facu. Čistila je kuhinju, dobila da prva ulazi u prodavnicu. Što se tiče njihove veze, neke stvari su mi nelogične. Toliko su se čekali, kad je došlo do sudara, ništa, ćorak. Toliko najava, dve godine muvanja, dve godine svega. Sve mi je čudno. Onda to što sam čuo za tog njenog momka Miroslava, da ni ne zna da li joj je zamerio Anđela... Počeo sam da sklapam kockice, osladila joj se medijska slika. Kad je ušla ovde, nije se borila sa Markom, nego sa Stanijom, to je to kad godine uđu u koštac. Onda je došlo do toga kad su se poljubili njih dvoje, rekla je: "Čekala sam pet meseci na ovo". Tad je Anđelo bio u vezi sa Anom. Znači oni su se muvali dok je on bio u vezi. Prešla je i preko flerta sa Viktorijom, preko svega se prelazilo, masiranje je bilo... I sad kad je došlo do ljubljenja, ne ljubi se - rekao je Dragojević, a onda je u programu uživo otkrio informaciju da će Sandra navodno ući i u "Zadrugu 6":

Foto: Printscreen You Tube

Sandra Rešić

- Mislim da će Sandra ući i u šestu i u sedmu sezonu. Rijaliti joj je ušao u krv, to je počelo da je kvari kao ličnost. Ona raznosi kad peva, ima specifičan vokal, ali je ovde Sandra Rešić. To ju je skroz stopiralo. Nije izgubila legitimitet, ali je izgubila to da može da komentariše neke veze, neke odnose, jer je pogazila sve ono što je govorila o vezama drugih ljudi. Toliko drčno, toliko jako je govorila. Stupila je u sve ono što je gazila. Što se mene tiče, nek im je sa srećom, neka rade šta hoće - rekao je Dejan Dragojević, a da li će Sandra zaista ući u "Zadrugu 6", ostaje nam da vidimo...

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija