• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2022

17:09

STIDIM SE I PLAŠIM DA SE VRATIM KUĆI! Milica progovorila o nagim fotografijama! Ubeđena da je drugarica bila ljubomorna na nju!

printscreen

Rijaliti

STIDIM SE I PLAŠIM DA SE VRATIM KUĆI! Milica progovorila o nagim fotografijama! Ubeđena da je drugarica bila ljubomorna na nju!

Podeli vest

Zadrugarka Milica Veselinović otkrila je kako su nastale njene skandalozne fotografije, kao i zbog čega se plaši da se vrati u Varvarin kod svoje porodice

U emisiji "Premijera Vikend specijal" ovog puta je gostovala zadrugarka Milica Veselinović

Foto: printscreen

Milica Veselinović

Reporter je pokrenuo temu o njenim fotografijama, pa je upitao da li ju je sramota zbog nekih koje su isplivale, na šta je ona imala da kaže:

- Videla sam stvari koje su bile na uspomenama. To je nešto nepromišljeno - rekla je Milica.

Voditelj je tražio od nje da objasni kako je nastao taj snimak..

- Meni je neprijatno da pričam o tome. To je bila jedna moja fotografija, gde sam ja na video četu. To je bio video poziv sa mojom drugaricom iz osnovne škole. Nisam se snimala gola, već držim prst u ustima. To je bilo kada je jedna žena iz naše škole poslala takvu sliku našem drugu, pa sam ja pokazala kako je izgledalo to. Nakon toga, ta drugarica i ja smo otišle na različite strane. Bila je ljubomorna na mene, na moj način života, moje ponašanje. Želela je da bude tip ličnosti kao ja. Kada je čula da ulazim u rijaliti, bio je haos. Tako da mi je jasno što je ta slika po internetu - rekla je Milica.

Foto: printscreen

Milica Veselinović

Ona je priznala i da se stidi fotografije na kojoj drži prst u ustima.

- Stidim se, iako nije to sa muškarcem. U tim trenucima je bila nepromišljenost. Ima tu uloge i mladost, mada to nije uvek opravdanje. Ja sada ne razmišljam tako plitko. Plašim se povratka kući, jer ne znam kako će da izgleda taj razgovor sa mojima.

Milica je ptkrila i čega se tačno plaši.

- Ovde sam isto dozvolila neke stvari koje nisam smela. Da imam odnose u rijalitiju. Čula sam da sam imala odnose sa četvoricom braća. Kako da nisam. Ja sam imala dečka od godinu ipo dana i validno je ono što ja pričam. Za dobrim konjima se prašina diže - rekla je Milica.

Voditelj je pitao Veselinovićenu o kojim momcima je reč.

- To su njegova, Aleksandrova, braća, sa kojima imam odličan odnos - istakla je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija