• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

04.07.2022

11:20

BIVŠA MU PISALA TEKST! Bora Santana objavio pesmu, za nevericu ko mu je sve u spotu

printscreen

Rijaliti

BIVŠA MU PISALA TEKST! Bora Santana objavio pesmu, za nevericu ko mu je sve u spotu

Podeli vest

Poznati pevač, bivši učesnik "Zadruge" i voditelj RED televizije Bora Santana snimio je novu pesmu "Kokica", za koju kažu da će biti pravi letnji hit

Bora Sntana uz pesmu napravio je zanimljiv spot posebno je privukao pažnju javnosti, budući da su akteri brojni nekadašnji učesnici "Zadruge", njihovi roditelji, pa čak i voditelji!

Foto: printscreen

Bora je okupio brojna poznata imena, među kojima su Nikola Orozović, Maja Marinković i njen otac Taki, Sanja Stanković, Anja Todorović, Olga Reina, Stefanov otac Osman Karić, Kristijan Golubović, Milan Petković, Ivana Šopić, Anja Radulović, Darko Tanasijević, ali i Piksi i Zeka, Zorana Vlajković, Don Tomašević... Svi oni su u spotu jeli kokice, svako na svoj način i u drugom ambijentu, a Santana kaže da mu je ideju za spot dala njegova koleginica i bivša devojka Milica Kemez.

Foto: printscreen

Pesma je baš pevljiva i lako pamtljiva, već na prvo slušanje. Svi, kojima sam pustio pesmu, odlepili su već na prvu i kažu da im se sviđa. Ide leto, u tom je duhu - šaljiva, vedra i pozitivna, a spot mi je posebno drag, jer u njemu učestvuju ljudi koje poštujem, sa kojima se družim, sarađujem - kaže Bora i dodaje:

Foto: printscreen

Ideju za spot mi je dala Milica Kemez, odmah sam je prihvatio, stvarno je dobra fora. Ona je čak i tekst pisala, eto, i za to je talentovana - rekao je Bora, a na pitanje da li to znači da je došlo do pomirenja između njega i Milice, zagonetno se nasmejao i ostao bez komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija