• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

05.07.2022

09:01

ISPALA SAM BUDALA! Nevena Savić progovorila o Lazaru Čoliću Zoli

printscreen

Rijaliti

ISPALA SAM BUDALA! Nevena Savić progovorila o Lazaru Čoliću Zoli

Podeli vest

Zadrugarka Nevena Savić sinoć je napustila rijaliti i zauzela 25. mesto. Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je zadrugarku u studiju i sa njom obavila razgovoro aktuelnim temama u rijalitiju

Nevena je sa Dušicom povela polemiku o njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom i prokomentarisala je sadašnju sitaciju sa Viktorijom Mitrović.

Foto: pritnscreen

Nevena Savić

- Kako si - pitala je voditeljka.

- Dobro sam, hvala na pitanju. Presrećna sam što sam došla do ovde. Hteo je da se pozdravi sa mnom, ali nisam se pozdravila ni sa njim ni sa njom, nema potrebe...Njeno ponašanje je bilo dosta slobodno, ali se ona tako generalno ponaša. Primetila sam da provode vreme zajedno u poslednjem periodu. Kad sam ja to rekla, njega je Drvo pozvalo tog dana - rekla je Nevena.

- U kom momentu si videla te poglede - pitala je Dušica.

- Još zimus, kad je bila sa Markom. Ništa specijalno nije reagovao, nasmejao se. Ja sam rekla da mislim da se jesam zaljubila - rekla je Nevena

- Kako je došlo do te emocije prema Zoli - pitala je voditeljka.

Foto: pritnscreen

- Bila je žurka, nešto smo se šalili. Poljubili smo se iz šale, pa smo ozvaničili vezu. Rekao je da to nije greška, pa se na kraju ispostavilo tako...Ja sam nalazila opravdanja, koja nisu imale veze sa vezom. kad sam videla da on može da se zaljubi, kao u depresiji je, pa se zaljubi u devojku koja je abortirala pre nedelju dana. Nemoguća mi je ta emocija za sedam dana, a moju je negirao - rekla je Nevena.

- Ja bih njoj kao ženi rekla da ne troši snagu na nekoga ko ne zaslužuje. Ja sam na neki način zgrožena sa njegove strane ova situacija Viki, Zola - rekla je Mina.

- Ja očekujem poruku na mom Instagramu kad bude izašao. Ja sam se toliko izblamirala i ispala budala, da je mene sramota - rekla je Nevena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija