• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

05.07.2022

11:40

OSMAKČIĆ U ZADRUZI 6! Posle najskandaloznijeg napuštanja rijalitija, ulazi u novu sezonu! IMA CILJ DA ISPRAVI SVE GREŠKE!

printscreen

Rijaliti

OSMAKČIĆ U ZADRUZI 6! Posle najskandaloznijeg napuštanja rijalitija, ulazi u novu sezonu! IMA CILJ DA ISPRAVI SVE GREŠKE!

Podeli vest

Marko Osmakčić navodno ulazi u rijaliti "Zadruga 6". Učešće u narednoj sezoni vidi kao mogućnost da ispravi greške koje je napravio, kao i da sa sebe i svoje porodice skine sramotu koju im je naneo

Marko Osmakčić nesumnjivo je tekmičar čije je ponašanje, kao i sam izlazak iz rijalitija, obeležilo "Zadrugu 5". Markov otac, Franjo, lažirao je sopstvenu smrt kako bi sina izvukao iz Bele kuće, ali po svemu sudeći, za mladog Osmakčića ovo ne predstavlja kraj učešća u ovom rijalitiju.

Foto: printscreen

Marko Osmakčić

Navodno, iako je skandal koji su Osmakčići napravili smatra za najvećim od kada postoji ovaj rijaliti, Marko je jedan od kandidata koji bi trebalo da uđe u "Zadrugu 6". Kako izvor blizak bivšem teniseru otkriva, on želi da bude ponovni učesnik rijalitija iz nekoliko razloga.

- Marko voli javnost i želi da se bavi javnim poslom. Sada sprema i pesmu, a na situaciju koja mu se desila u ovogodišnjoj Zadruzi nije nimalo ponosan - počinje izvor za "Kurir", pa nastavlja:

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Osmakčić

- Uprkos tome što produkcija od njega potražuje 50.000 evra na ime kazne, jer je obmanuo čelnike Televizije Pink i javnost, on na sve načine pokušava da napravi dogovor koji bi zadovoljio obe strane. Osmakčić je ušao u preliminarne pregovore i spreman je da pristane na uslove, a sve u cilju da se vrati pred kamere kako bi sebe predstavio u pravom svetlu i pokušao da sa sebe i svoje porodice spere sramotu.

Iako mu je glavni cilj bio da napusti rijaliti, Marko je po odlasku u Švajcarku hladne glave razmislio o svemu i shvatio da je napravio grešku.

- Marko se sada kaje što je sve ispalo ovako. Njegov najveći problem je bila njegova veza s Viktorijom koju on nije želeo. Svestan je da je bio nasilan, da ju je maltretirao i da su to svi videli.

Foto: printscreen

U intervjuima je rekao da se kaje zbog svega i zbog toga što ju je tukao, kao i zbog toga što nije bio iskreniji I nije uspeo da joj objasni da s njom ne želi ništa ozbiljno.

- Svoj ulazak u Zadrugu 6 on vidi kao mogućnost da ispravi greške kako prema sebi tako i prema produkciji, ali iprema svojoj porodici - završava izvor svoju priču za Rijaliti plus.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija