• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

06.07.2022

20:08

EVO GDE JE DENIZ UPOZNALA DEČKA! Bivša zadrugarka otkrila sve detalje nove ljubavi, pa priznala: Volim da živim u centru grada

printscreen instagram

Rijaliti

EVO GDE JE DENIZ UPOZNALA DEČKA! Bivša zadrugarka otkrila sve detalje nove ljubavi, pa priznala: Volim da živim u centru grada

Podeli vest

Bivša zadrugarka Deniz Dejm nedavno se prvi put u javnosti pojavila u društvu novog dečka, a sada je otkrila sve detalje njene nove ljubavi

Deniz je otkrila da je dečka našla preko društvene mreže Instagram:

- Upoznala sam ga preko Instagrama, tamo stalno dobijam svakakve poruke od muškaraca. Više manje su to sve neke banalne priče, koliko košta noć sa mnom... To me vređa, a on mi je prišao na filozofski način, ispresionirao me je svojom politikom i kako me je psihički analizirao. Finansijski sam ja moćnija od njega, ali volim balkanske muškarce zbog te njihove romantike i erotike - priznala je Deniz, a onda je otkrila da li je upoznala njegove roditelje:

 

 

- Nisam ih upoznala, niti ću, po svemu sudeći. Svi ti muškarci žele da se operu od tih starleta, mislim, koja majka bi želela da ima starletu za snajku, tako da ne znam kako će se to odvijati, ali od mene je teško oprati se! (smeh) - rekla je Deniz Dejm.

Bivša zadrugarka se osvrnula i na zaradu na "Onlifensu":

- Baš mi dobro ide, u igri je ozbiljna lova! Dosta je para u pitanju, ne bih otkrivala cifre, znate kakva je situacija, inflacija je, narod teško živi i ne bih se bahatila s ciframa. Pre bih pomogla nekome ako treba - rekla je Deniz.

 

 

Na pitanje šta je najskuplje dobila na poklon od muškarca, Deniz je rekla:

- Uf, pa bilo je baš dosta... Jedan je čak hteo da mi kupi stan, ali ta priča je brzo završena, nismo se nešto poklopili. Volim da živim u centru grada, sada imam svoj stan i mogu sve sama da priuštim, ne treba mi sponzor - zaključila je Deniz Dejm.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija