• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stefan Milivojević

08.07.2022

16:23

VIKTORIJA MITROVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Prvo oglašavanje nakon napuštanja Zadruge: Marku Osmakčiću neću ostati dužna!

printscreen

Rijaliti

VIKTORIJA MITROVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Prvo oglašavanje nakon napuštanja Zadruge: Marku Osmakčiću neću ostati dužna!

Podeli vest

Viktorija Mitrović je odlukom publike sinoć napustila "Zadrugu 5", a sada se ekskluzivno oglasila za Informer i progovorila o svom učešću u popularnom rijalitiju

Viktorija je na samom početku razgovorila otkrila da je zadovoljna svojim plasmanom i da je srećna što je izašla iz rijalitija:

- Dobro sam. Umorna sam, ali i srećna u isto vreme. Zadovoljna sam svojim plasmanom. S obzirom na svoje skandale, plasman mi nije ni bitan. Porodica me kritikuje, prihvatam sve - rekla nam je Viktorija Mitrović.

Foto: Youtube printscreeen

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić

Mitrovićeva se osvrnula i na odnos sa Markom Osmakčićem:

- Kajem se što sam verovala Marku Osmakčiću. Ne plašim se da će mi nešto uraditi, jer nisam neko ko će ostati dužan, valjda to nije zaboravio. Neću tužiti ni njega, ni ostale zadrugare, nisu vredni toga - priznala je Viktorija.

Viki nam je otkrila ko je njen favorit u "Zadruzi 5", kao i da li će ući u narednu sezonu Pinkovog rijalitija, koja počinje u septembru.

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović otkrila da li ulazi u "Zadrugu 6"

Ne planiram da uđem u "Zadrugu 6". Dejan i Rešićka su mi favoriti ove sezone, ali ko god da pobedi, ja ću biti srećna - zaključila je Viktorija Mitrović za Informer.

Podsetimo, zadrugarka Viktorija Mitrović ostala je u drugom stanju sa Markom Osmakčićem. Nakon saznanja da je zatrudnela, Marko ju je nagoravarao na abortus, a kako ona to nije želela da uradi, usledile su jezive pretnje. Kako se spekulisalo, porodica Osmakčić je čak lažirala smrt Markovog oca, samo kako bi Viktoriju naveli na prekid trudnoće. Ipak, kako je Markov otac otkrio, jedini razlog zbog kog je lažirao svoju smrt je taj da sina izvede iz rijalitija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija