• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stefan Milivojević

08.07.2022

20:20

DALILA ĆE POSLE ZADRUGE ČUVATI KOZE U GORNJEM ŠEPKU! Taki Marinković udario na Dragojevićku: U to selo ne idem ni kad idem u lov!

printscreen

Rijaliti

DALILA ĆE POSLE ZADRUGE ČUVATI KOZE U GORNJEM ŠEPKU! Taki Marinković udario na Dragojevićku: U to selo ne idem ni kad idem u lov!

Podeli vest

Taki Marinković, otac Maje Marinković, oglasio se za Informer nakon što je Dalila Dragojević izjavila da on i njegova ćerka mogu da joj pljunu pod prozor

Marinković nije krio koliko je ogorčen na Dalilu, te je poručio da on u Gornj Šepak, odakle je Dragojevićka, ne bi otišao ni u lov:

- Dalila je sinoć prozivala Maju i mene da možemo da dođemo kod nje u selo da joj pljunemo pod prozor ako nam nešto nije jasno. Pa ja tamo ne idem ni kad idem u lov. Ona se sa Carem dogovorila da diskvalifikuju moju ćerku, to su dva foliranta koji znaju šta rade u rijalitiju. Neka se pakuje i neka ide u svoje mesto da lovi fazane i da čuva koze - rekao je Taki Marinković, a onda opleo i po Caru:

Foto: printscreen

Taki Marinković opleo po Dalili Dragojević

- On je klovn što se tetovirao za reklamu, glumi mangupa, a ustvari je jedan običan cirkuzant. Videli smo kada sam ušao za Novu godinu da su svi ti šmekeri gledali u pod. Kao i mnogi što su izašli, pa ne smeju da dođu do grada. Kao i Janjuš. Gde je on? Ja sam svako veče u Knez Mihailovoj, a ne viđam ga uopšte. Oni su hrabri samo kad je tu 10 ljudi iz obezbeđenja, tad se iživljavaju nad nedužnim curama tamo i glume mangupe, a na ulici su manji od makovog zrna - ističe Marinković.

Kako se već uveliko spekuliše ko bi mogao ući u "Zadrugu 6", koja počinje u septembru, Taki priznaje da bismo mogli i njega da gledamo na imanju u Šimanovcima.

- Pa moguće je, sve je moguće. Ako ulazimo Maja i ja, ulazi svako za sebe - ostao je tajanstven Majin otac.

Foto: printscreen instagram

Maja i Taki Marinković

Dalila i Dejan će se pomiriti posle "Zadruge"

Taki je ubeđen da će se Dalila i Dejan Dragojević jedno drugome sve oprostiti:

- To se zna, to su dva manipulatora. Oni će se posle "Zadruge" sigurno pomiriti - ističe Taki.

Voleo bih da pobedi Miki ili Karić

Taki je priznao da u "Zadruzi 5" nema favorita, jer su svi neprijatelji njegove naslednice, ali da bi voleo da prvo mesto osvoji Miki Đuričić ili Stefan Karić.

- Nemam favorita, tamo su sve Majini neprijatelji. Voleo bih da pobedi Miki ili Karić, jedan od njih dvojice - zaključio je Taki Marinković za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija