• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2022

13:49

ALEKSANDRA NE PRESTAJE DA PLAČE! STALNO PONAVLJA SAMO JEDNO! Pokajala se što je pričala išta! OGLASIO SE I TAKI!

printscreen

Rijaliti

ALEKSANDRA NE PRESTAJE DA PLAČE! STALNO PONAVLJA SAMO JEDNO! Pokajala se što je pričala išta! OGLASIO SE I TAKI!

Podeli vest

Aleksandra subotić, kako mediji prenose, od kako je saznala da ju je suprug prevario sa drugariom Majom Marinković, ne prestaje sa plakanjem. Ovim povodom oglasio se i Taki, Majin otac, koje je, takođe, u šoku

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić se, u suzama i vidno uznemirena, oglasila na Instagram profilu i priznala da je zgrožena potezom njene drugarice Maje Marinković i supruga Petra Pece Raspopovća.

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić

- Aleksandra ne prestaje da plače od kako je videla snimak na kom se Peca i Maja ljube u bazenu. Ne može da veruje šta joj se dogodilo i stalno ponavlja da ne zna što se njoj uvek ovo dešava. Ona je u pravom rastrojstvu, kuka i plače kroz kuću, nervni slom je doživela, deca je sve vreme grle i ljube, pokušavaju da je malo uteše - rekao je dobro obavešten izvor za "Blic" o celokupnoj situaciju u Novom Sadu.

Ubrzo nakon njenog oglašavanja, na Instagramu se oglasio i Radomir Marinković Taki, koji je i dalje u šoku zbog toga što je njegova ćerka uradila.

- Izvinjavam se sedmoj sili što se ne javljam, ali ja sam u šoku i tražim objašnjenje - piše u objavi.

Foto: printscreen

Aleksandra se na kraju pokajala zbog svega što je iznela, pa je poručila:

- Ovim putem želim da se oglasim da se više neću izjašnjavati na ovu temu i da se neću spuštati na taj nivo - jer mi ne priliči. Ostaću dama i biću dosledna sebi, žao mi je što sam se i oglašavala - napisala je Subotićka.

Foto: printscreen

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Ova Maja nimfomanka ocigledno voli starije ozenjene muskarce da im rastura brak i porodicu jer je mladi onakvu plasticnu ni nece. Koja profuknjaca sve radi samo da bi se pisalo o njoj. E Srbijo stidi se ko ti seta po zemlji !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija