• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

12:20

DEJAN POVUKAO RADIKALAN POTEZ! Dalila ostala u šoku! Nećete verovati šta je sada uradio

Dejan Živančević

Rijaliti

DEJAN POVUKAO RADIKALAN POTEZ! Dalila ostala u šoku! Nećete verovati šta je sada uradio

Podeli vest

Dejan Dragojević odmah nakon izlaska iz "Zadruge" odlučio je da izbriše sve fotografije sa svojom suprugom Dalilom sa Instagrama

Pobednik "Zadruge 5" odlučio je da povuče radikalan potez jer ne želi ništa više da ima sa ženom koja ga je javno prevarila pred milionima ljudi.

Dragojević je na profilu ostavio samo osam svojih fotografija. 

Dejan je otišao u svoju porodičnu kuću u Veterniku, gde dugo nije bio jer sa majkom i bratom nije razgovarao zbog Dalile.

Kako saznaje Informer, Dragojević želi što pre da razreši sve pravne stvari koje ima sa Dalilom i da konačno stavi tačku na svaki odnos sa njom.

On hoće da svojoj novoj devojci Aleks da šansu i da proba da sa njom izgradi budućnost. 

 

Foto: Instagram

Samo osam fotografija na Dejanovom profilu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sanja

pre 1 godinu

Sve treba obrisati. I ove su kad je bio sa njom.

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Bok, ovdje sam kako bih cijelom svijetu proširila ovu dobru vijest o tome kako sam vratila ljubav svom mužu. Bio sam izbezumljen kada me ljubav ostavila zbog druge djevojke prošli mjesec, ali kada sam pronašao prijatelja koji me upoznao s doktorom APATA, velikim glasnikom, razgovarao sam s njim o svom problemu, o tome kako me je muž ostavio i kako trebam dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti ono što mi srce želi bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što trebam učiniti, nakon što je to bilo učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav zvala na telefon i govorila mi izgovore da živim prije sada i sljedeći tjedan nakon što me je moja ljubav pozvala da molim za oproštenje, bio sam pozvan na razgovor u željenu tvrtku. Morao sam raditi kao nadzornik. Toliko sam sretan i ushićen da moram reći cijelom svijetu kako mi je dr. Apata pomogao da ispunim želju svom srcu. Dr Apata je stručnjak za sve vrste čarolija i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, kontaktirajte dr. Apatu na sljedeću adresu e-pošte: {drapata4@gmail.com} ili ga možete dobiti putem WhatsAppa i Vibera na broj +66 81 302 8552 želim vam sve najbolje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija