• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.07.2022

13:46

OSTAO SAM BEZ BRATA! Stefan Karić saznao tragične vesti po izlasku iz "Zadruge 5"!

printscreen

Rijaliti

OSTAO SAM BEZ BRATA! Stefan Karić saznao tragične vesti po izlasku iz "Zadruge 5"!

Podeli vest

Stefan Karić obelodanio je da je izgubio prijatelja kog je smatrao bratom dok je učestvovao u rijalitiju "Zadruga 5" što ga je po izlasku iz rijalitija slomilo

Stefan je imao veoma visok plasman u "Zadruzi 5", ali je njegovu sreću po izlasku pomutila tužna vest. Kariću je preminuo veliki prijatelj Predrag Supić, kojeg je Stefan mnogo voleo, cenio i poštovao, a kako je i sam rekao u svojim oproštajnim rečima na Instagramu, Predrag mu je bio kao brat.

Stefan je okačio potresnu emotivnu poruku na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/printscreen

- Izgubio sam brata, ostao sam bez brata! Predrag je bio moj veliki prijatelj, ljudina, čovek bez mrlje, veliki čovek, kapetan Korvete M VCG. Porodica Supić je jedna od najpoštenijih porodica, ostavio je dvoje dece i ženu... Svi smo u šoku, ja još ne mogu da dođem sebi, kad su mi rekli da je preminuo. On je brat mog velikog prijatelja, mnogo mi je teško ovo palo... još sam u šoku! Ovim putem izjavljujem saučešće celoj porodici Supić, od naše porodice Karić - rekao je Stefan za Srbijadanas, oprostivši se od velikog prijatelja koji je iznenada preminuo dok je on bio u rijalitiju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija