• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

14.07.2022

11:17

CAR POKUŠAO DA ULETI U STUDIO, NAKON ŠTO GA JE DALILA OSTAVILA! Kamera snimila kad je došao sa Zolom! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

CAR POKUŠAO DA ULETI U STUDIO, NAKON ŠTO GA JE DALILA OSTAVILA! Kamera snimila kad je došao sa Zolom! (VIDEO)

Podeli vest

Dalila Dragojević sinoć je javno raskinula s Filipom Carom koji je, potom, došao u studio u Šimanovcima i pokušao da uđe u studio

U trenutku dok je Dalila Dragojević gostovala u emisiji "Narod pita", Filip Car je bio u čuvenom etno-selu sa svojim drugom iz rijalitija, Lazarom Čolićem Zolom i pratio šta je njegova devojka govorila.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Dalila je sinoć sama odgovarala na pitanja...

Kada je čuo šta je Dalila pričala i da je javno raskinula s njim, Car i Zola su taksi vozilom krenuli ka Šimanovcima.

Foto: printscreen

Hteo da uleti u studio... Filip Car

Oni su se na putu zaustavili na benzinskoj pumpi da skinu oznaku taksi sa vozila i natoče gorivo, a potom nastavili ka Pinkovim studijima. 

Zadrugari su vrlo brzo stigli do studija, ali s obzirom na to da je Filip odbio da gostuje sinoć u emisiji "Narod pita" bio mu je zabranjen ulaz i obezbeđenje mu nije otvorilo rampu. Nakon nekoliko minuta čekanja, Filip je kazao vozaču da okrene automobil nakon čega su napustili Pinkov studio u Šimanovcima.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja karačlija

pre 1 godinu

dileja i kar kao tuzna, osećajna, tanan duša , trpa se kao da je bila 20 g u zatvoru bez kare. Ovaj kao neki frajer (kad nema boljih)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija