• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2022

19:04

ELENA KITIĆ PREVARILA FRANA SA DEČKOM NAJBOLJE DRUGARICE! Zadrugar nije imao pojma šta mu devojka radi dok je on u rijalitiju!

printscreen

Rijaliti

ELENA KITIĆ PREVARILA FRANA SA DEČKOM NAJBOLJE DRUGARICE! Zadrugar nije imao pojma šta mu devojka radi dok je on u rijalitiju!

Podeli vest

Tokom boravka Frana Pujasa u rijalitiju "Zadruga", pevačica Elena Kitič, sa kojom je bio u vezi, ušla je u drugu emotivnu vezu sa reperom Miksom, koji je bio sa njenom najboljom drugaricom

Emotivna veza pevačice Elene Kitić i Frana Pujasa počela je nakon njegovog izlaska iz "Zadruge 4". Nakon tvrdnja domaćih medija o ovome, Pujas nije želeo da prizna da su oni u vezi, sve dok u "Zadruzi 5" nije dobio pevačicinu video-čestitku za Novu godinu.

Foto: printscreen

Elena Kitić i Fran Pujas

Fran je ubrzo posle toga i napustio "Zadrugu 5" prvi put, a njihova veza je i dalje trajala. Pujas se brzo posle ovoga vratio u Belu kuću, jer je publika za njega glasala u baražu, a svi su mislili, pa i on sam, da ljubav sa Kitićevom cveta.Međutim, od Franovog drugog izlaska iz "Zadruge 5" on je priznao da njih dvoje nisu više zajedno, ali nije hteo da otkriva razlog.

Ubrzo su krenule spekulacije da je Elena našla drugog momka, što se i potvrdilo kao tačno. Iako su svi prvenstveno mislili da je u pitanju Vojaž, Elena je završila sa reperom Mihailom Vujićem, koji je poznatiji kao Mixa. Kako saznajemo, Elena je prevarila Frana dok je on bio u "Zadruzi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihailo Vujić (@mixavujic)

 

Kako mediji prenose, oni su se sreli na nastupu u toku Franovog boravka u "Zadruzi" gde su krenule prve varnice. Elena je počela da kači njegove pesme, a po njenom povratku sa putovanja, ušli su u vezu.

Fran za ovo nije znao, kako je boravio u "Zadruzi", ali to nije sve. Osim što je Elena prevarila Pujasa, njen novi momak je bivši dečko njene najbolje prijateljice, sa kojim je čak snimala spotove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Davogic (@blairlea)

 

U pitanju je Lea Davogić, poznatija kao Blairlea, koja je jedna od najpoznatijih domaćih di-džejeva.

Ovo je post koji je Lea posvetila Eleni pre 48 nedelja povodom njenog rođendana.

- Neke ljude znaš ceo život, ali sa nekima za mnogo kraći period prođeš sve i pronađes pravog prijatelja. Elena Kitić, srećan ti, najsrećniji. Uvek sam tu za tebe. Uvek, kao na ovoj poslednjoj slici. Kako sam ti ovo napravila kao prava fan stranica, sama se sebi smejem, ali znaš, volim te... - napisala je tada Lea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Davogic (@blairlea)

 
 

Fran Pujas dao je svoj komentar za "Pink":

- Ja sam to znao. Meni je to rekla jedna osoba bliska Eleni, ali ne želim da komentarišem, neka uživaju i to je to! - poručio je Pujas.

BONUS VIDEO:  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija