• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Milica Kokotović

24.07.2022

12:33

OSTAVILI SU ME DA DVA SATA ČEKAM DA ME ODVEDU NA OČEVU SAHRANU Pokopali su ga bez mene UPLAKANA I OČAJNA SAM ZVALA MAJKU

printscreen

Rijaliti

OSTAVILI SU ME DA DVA SATA ČEKAM DA ME ODVEDU NA OČEVU SAHRANU Pokopali su ga bez mene UPLAKANA I OČAJNA SAM ZVALA MAJKU

Podeli vest

Učesnica pete sezone rijalitija "Zadruga" otvorila je dušu i za Informer.rs otkrila da nisu hteli da je vode na sahranu oca pevača Nina Rešića, što je nju mnogo povredilo pa je posle dva sata čekanja upalaka pozvala majku da je moli za pomoć

Zadrugarka Sandra Rešić prvi put je pričala o tome koliko joj je teško što kroz život nije imala očevu podršku, kao i u kakvom je odnosu sa polusestrama i koji je njen najveći strah.

Foto: printscreen

Interviju sa Sandrom možete pogledati ovde:

Kakav si osećaj imala kada si videla oca sa 10 godina?

- Čudan, grli me čovek koji me ne poznaje. Ne može da se opiše taj osećaj, to je kao da sretneš čoveka na ulici koji priđe i zagrli te, a ti si onako šokiran, ne znaš šta se dešava, ne znaš ko je on, ne znaš šta se desilo. Svestan si svega sa toliko godina, toliko razuma i svesti o tome. Jako čudno i jako zeznuto, za ne poželeti nikome.

Foto: Printscreen You Tube/MUZICKE MATRICE Studio D

Koliko ti je falio otac u odrastanju?

- Falio mi je dosta, ali ne mogu da grešim dušu, jer je moja majka i muško i žensko, sve ono što je meni donekle falilo u životu, ona se maksimalno trudila da nadomesti i uspela je u tome. 

Da li mu nešto zameraš?

- Zameram mu što mu je dugo trebalo da nam se javi. Da mi se pre javio shvatio bi, kao što i jeste, da ja ne bih ništa tražila od njega i da mu ne bih bila teret ni smetnja. Zameram mu što to nije bilo ranije i što nije bio tu tokom celog života, jer bi onda znao da bi od mene mogao da dobije samo nešto dobro i bio bi ponosan na mene. 

Muzičari joj dali lažno obećanje
Muzičari su mi rekli da u 9 budem ispred neke zgrade. Sutradan sam ja bila ispred te zgrade i čekla sam do 11 sati da me odvedu na sahranu, ali se niko nije pojavio, pa sam uplakana pozvala majku

Da li si u kontaktu sa polusestrom i šta ona kaže na tvoje učešće u rijalitiju?

- Sa najstarijom polusestrom da, njen stav je šta god mislim da je dobro za mene, da tako treba i samo da se ne obrukam tamo. Sa drugom sestrom koja je mlađa od mene nemam nikakv kontakt i ne znam njeno mišljenje.

Da li ti je teško što nemate kontakt?

- Razmišljam o njoj, ne često, jer nije mi to dalja sestra već sestra po ocu. Dosta puta pomislim na nju i kako izgleda i kakava je, čime se bavi, kako razmišlja. Nažalost, takva je sitacija i ja tu ne mogu ništa.

Da li si pokušala da stupiš u kontakt sa njom?

- Pokušala sam, ali koliko sam čula, a ne tvrdim tako, mislim da njena porodica ne želi da ona ima kontakt ni samnom ni sa našom starijom sestrom. 

Zbog čega ti nisu dali da odeš na sahranu oca i kako si se osećala zbog toga?

- Nije da mi nisu dali, ali ti ljudi koji su bili muzičari moga oca, dogovorali su se ko će sa kim da ide na sahranu, niko mene nije spomenuo. Na kraju sam ja pitala sa kime ću ja da idem, oni su mi rekli sa muzičarima i da u 9 budem ispred neke zgrade. Sutradan sam ja bila ispred te zgrade i čekla sam do 11 sati, ali niko se nije pojavio. Pozvala sam svoju majku i plakala sam, ona mi je odmah rekla da sednem na taksi i da dođem kući.

Foto: Informer

Šta je ono što te najviše brine?

- Najviše me sekira moja majka, jako me plaši da ove stvari, počev od moje karijere, dve godine u rijalitiju, fizički i psihički mnogo utiču na nju, iako to ona ne pokazuje, ja to vidim. Vidim da je ostarila 10 godina zbog svega što se desilo, to me najviše plaši i ne bih volela da joj to nikada više priuštim u životu.

Kako izgleda jedan dan sa tvojom majkom? 

-Savršeno, mi ustanemo ujutru, pijemo kafu, idemo u prodavnicu, gledamo filmove i uživamo u pogledu na Dunav. Najlepši dan mi je kada ga provedem sa njom.

 Svi su me gledali kao Ninovu ćerku kao da nemam identitet

Da li su te deca zezala, zato što se dete razvedenih roditelja?

- Nisu me bukvalno ismevali ali su mi postavljali ironična pitanja vezana za mog oca. Najgore mi je bilo to što su me svi predstavljali kao Ninovu ćerku, a ne kao Sandru Rešić i zbog toga sam mislila da nemam identitet.

 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija