• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

20.07.2022

09:15

POČELE DA KRUŽE PRIČE! Gledateljka pitala Karića da li je i dalje sa Jovanom, on se šokirao!

printscreen

Rijaliti

POČELE DA KRUŽE PRIČE! Gledateljka pitala Karića da li je i dalje sa Jovanom, on se šokirao!

Podeli vest

Ljudi koji pružaju podršku Stefanu Kariću javljali su se tokom njegovog gostovanja u emisiji "Narod pita", a jedna gospođa koja je pozvala zabrinuto je upitala da li je došlo do njegovog raskida sa Jovanom Ljubisavljević jer je čula neka govorkanja

Karić se šokirao kada je čuo pitanje gledateljke, pa je odmah odgovorio:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Danas su me mnogi zvali iz Makedonije, Čačka, Kraljeva, Kruševca, saznali su neke laži, koje ja moram da proverim. Mi smo tvoji ljudi. Iskreno, reci mi, da li si još uvek u vezi sa Jovanom ili ne? - pitala je gledateljka, Karić je bio u čudu kada je čuo šta ga je gledateljka pitala, pa joj je odmah odgovorio: 

- Da li se vi šalite sa mnom? - pitao je Stefan.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Rekli su mi iz Kraljeva, Kruševca, Požege, ceo dan mi zvoni telefon. Molim te, nemoj da se ljutiš na mene - rekla je gledateljka, a Karić se odmah nadovezao:

- Taman posla, zajedno smo. Nemojte dozvoliti da vas neko tako obmanjuje. Kad god, šta god, zovite, sve ću vam reći - dodao je Karić.

Stefan je kasnije otkrio kako mu je bilo 10 meseci bez Jovane.

- Najteže mi je bilo prvo veče. Kad tad nisam otišao... Tad sam shvatio koga sam ostavio napolju, od tog adrenalina sam izostavio te neke stvari. Tek kad sam ušao, shvatio sam šta sam uradio. Ali izdržali smo, neverovatno. Okej, bila je ta situacija koju sam joj priredio, tj. nisam ja. Pričali smo dosta o tim stvarima, šta je preživljavala tih 10 meseci. Nisam hteo da je ispitujem ko je njoj prilazio, pisao... Bolje da ne ispitujem, bolje ovako, sve super. Nisam ni tražio da vidim telefon. Danas je najteže steći poverenje. Svašta sam u životu videli, osetili na svojoj koži, tako i ona isto - rekao je Stefan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija