• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

20.07.2022

09:29

VIDEO SAM SE SA VIKI, MOJI JE NEĆE ZA SNAJKU! Marko Osmakčić priznao da je bio sa Mitrovićevom, a onda otkrio detalje o njenom abortusu!

Zoran Sinko

Rijaliti

VIDEO SAM SE SA VIKI, MOJI JE NEĆE ZA SNAJKU! Marko Osmakčić priznao da je bio sa Mitrovićevom, a onda otkrio detalje o njenom abortusu!

Podeli vest

Marko Osmakčić koji je na šokantan način napustio poslednju sezonu rijalitija "Zadruga" falsifikujući umrlicu svog oca Franje, sve je iznenadio i brutanim ponašanjem prema svojoj devojci u rijalitiju, Viki Mitrović. A nakon njihovog užasnog odnosa i njene neželjene trudnoće koja se završila abortusom, par se na opšte iznenađenje svih sreo

Marko Osmakčić sada je prvi put priznao da se sastao sa Viktorijom i da su bili na večeri na kojoj su razgovarali o svom odnosu i njenoj trudnoći, kao i o abortusu za koji je on mislio da je lažan:

Foto: Youtube printscreeen

Morao je da se vidi s Viki... Marko Osmakčić

- Čim sam napustio rijaliti, rekao sam da bih voleo da se vidim s Viktorijom kako bih saznao pravu istinu o njenom abortusu. Nakon što je napustila rijaliti, videli smo se. Proveli smo jedan dan sami, odvojeni od svih, i mogu reći da smo se lepo slagali. Nije bilo scena i drama kao u rijalitiju, uspeli smo da popričamo o svom odnosu i objasnimo jedno drugom mnoge postupke - istakao je Marko.

- Iako možda viđanje s njom nije bilo dobra ideja, to je bilo jače od mene. Mislim da je najbolje da svako nastavi svojim putem, prošli smo dosta toga i nema potrebe da se mrzimo, ali ni da ponovo budemo u vezi. Katastrofalni smo jedno po drugo, ne znam da li bismo funkcionisali zajedno, ali ne vidim budućnost tog odnosa- tvrdi Osmakčić i dodaje da se niko od njegovih bližnjih ne slaže s tim da mu Viki bude devojka:

Foto: printscreen

Tukao je u rijalitiju... Viki i Marko

- Moja porodica je bila protiv toga da se uopšte vidimo, jako su mi zamerili naš susret i svestan sam da je nikada ne bi prihvatili za snajku. Ne samo familija, prijatelji i okolina nikada ne bi prihvatili naš odnos, ne mogu da joj oproste sve što je uradila. Iako su svesni mojih grešaka, oni su uvek uz mene, ali zameraju mi svaki kontakt s njom - dodao je Osmakčić.

- Svestan sam svojih postupaka, ne bežim od odgovornosti ni u jednom trenutku, ali mislim da je Viktorija sebe degradirala nakon mog izlaska iz Zadruge. Ona je tada bila jedan od favorita, ali njen odnos sa mojim najboljim drugom Zolom, kao i sa Borom Santanom doprineo je tome da je narod osudi i da se loše plasira- mišljanja je Marko koji je iskritikovao Mitrovićevu:

- Nije smela to da dozvoli, hvala Zoli i Bori što su me oprali i pokazali šta ona radi. Viki je u stanju da uradi najgore stvari samo da ne bi bila žrtva - zaključio je Marko.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija