• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

22.07.2022

07:00

ANĐELO ME ŠUTNUO ZBOG DALILE, NISMO IMALI ODNOSE NIJEDNOM! Sandra Rešić posetila redakciju Informera i otkrila celu istinu!

Informer

Rijaliti

ANĐELO ME ŠUTNUO ZBOG DALILE, NISMO IMALI ODNOSE NIJEDNOM! Sandra Rešić posetila redakciju Informera i otkrila celu istinu!

Podeli vest

Sandra Rešić kaže da ju je Anđelo Ranković ostavio zbog Dalile Dragojević!

Pevačica je bila gost redakcije Informera i tom prilikom otkrila da sa manekenom čak nijednom nije imala se*s, jer je bio u teškoj depresiji zbog starlete!

Rijaliti veza

Anđelo je u "Zadruzi 5" priznao da se zaljubio u Dalilu, a kada ga je posle nekoliko nedelja muvanja otkačila i vratila se Filipu Caru, smuvao se sa Sandrom!

- Raskinuli smo a da nismo imali se*s! Nismo bili intimni ni u "Zadruzi", ali ni posle rijalitija. Bila sam zaljubljena u njega, ali me je razočarao jer je okončao našu vezu čim smo se našli "na slobodi". Očigledno sam mu samo služila da se "opere" pred ljudima, jer ga je Dalila otkačila u rijalitiju - kaže Sandra za Informer.

Foto: printscreen

Sandra Rešić raskrinkala Anđela Rankovića

Njene sumnje da Anđelo nije preboleo Dalilu potvrdile su se. Maneken je posle jedne emisije jurio za starletom!

- Čula sam da se pre nekoliko dana sreo sa Dalilom i Marijanom Zonjić. Njih dve su bile na snimanju jedne emisije, a kada ih je Anđelo video, potrčao im je u zagrljaj. Tačnije, potrčao je da se javi Dalili, ali ga je ona iskulirala. Kad je videla kako ide ka njoj, okrenula je glavu i ušla u taksi - priča pevačica i dodaje da je ne bi iznenadilo da na kraju Dalila i Anđelo ipak završe zajedno:

- Sve je moguće! Više ništa ne može da me šokira, pa očekujem da se i to desi.

Raskid posle finala

Ona otkriva kako je izgledao njihov raskid, tri dana posle superfinala "Zadruge":

- Poslao mi je SMS poruku i napisao da se ne oseća lepo sa mnom i da bi voleo da porazgovaramo. Potom mi je objasnio da ne može da mi da sto odsto sebe i da je depresivan. Jasno mi je bilo u kom pravcu ide razgovor, pa sam rešila da odmah stavim tačku na taj odnos. Preko noći se sve promenilo! Ispala sam budala. Besna sam na sebe što sam ušla u vezu s njim dve nedelje pred kraj rijalitija, jer sam osećala da će se ovo desiti.

S druge strane, Anđelo Ranković ne želi da prizna da i dalje pati za Dalilom!

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević i Anđelo Ranković

- Nisam želeo da zavlačim Sandru, jer to ne bi bilo fer. Prosto, napolju mi to nije to! Sve sa Dalilom se dešavalo pre dva meseca, mnogo je vremena prošlo da bi to bio razlog raskida - kaže Ranković.

Dalila nije zaslužila linč

Pevačica smatra da Dalila ne zaslužuje linč koji doživljava zato što je prevarila supruga Dejana Dragojevića pred kamerama Pinka:

- U rijalitiju je bilo mnogo gorih ljudi od Dalile, pa ih niko ne osuđuje. Ne odobravam njene postupke, ali nije nikog ubila.

Moja mama Cica želi Cara za zeta

Sandra kaže da bi njena majka Cica volela da joj Filip Car bude zet.

- Car nije tip muškarca sa kojim bih se zabavljala, ali Cica se stalno šali da bi volela da joj bude zet. Filip je dobar dečko, imam lepo mišljenje o njemu.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DALILU U GORNJEM ŠEPKU NAPALE KOMŠIJE?! Dragojevićka prolazi kroz pakao nakon što je Dejana Dragojevića prevarila u rijalitiju?!
Rijaliti

DALILU U GORNJEM ŠEPKU NAPALE KOMŠIJE?! Dragojevićka prolazi kroz pakao nakon što je Dejana Dragojevića prevarila u rijalitiju?!

Dalila Dragojević pre dva dana je otišla u Gornji Šepak kako bi videla oca Husa Mujića sa kojim nije bila u kontaktu 10 meseci, tokom svog boravka u "Zadruzi". Iako je javno osudio svoju naslednicu zbog prevare koju je počinila u rijalitiju i uplovila u vezu sa Filipom Carem, Mujić je svoju mezimicu sačekao raširenih ruku, međutim, Dalila se navodno susrela sa sa drugim problemom - osudom komšija

21.07.2022

16:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija