• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.07.2022

10:27

OVAKO JE MAJA MARINKOVIĆ MORALISALA LUNI ĐOGANI: Devojko, ugledaj se na mene, ja sam bila sa slobodnim dečkom! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

OVAKO JE MAJA MARINKOVIĆ MORALISALA LUNI ĐOGANI: Devojko, ugledaj se na mene, ja sam bila sa slobodnim dečkom! (VIDEO)

Podeli vest

Maja Marinković u centru je skandala od kada se saznalo da je u vezi sa nevenčanim suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem. Iako je sada označavaju kao dežurnu otimačicu muževa, nekada je Maja drugu priču pričala i držala predavanje Luni Đogani

Maja Marinković u tome što je "skinula" nevenčanog supruga drugarici Aleksandri SUbotić, sada ne vidi ništa loše u tome da bude sa zauzetim. A pre nekoliko godina je Luni Đogani, koja je ušla u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, tada držala predavanja:

Foto: Informer

Maja sada ne vidi ništa loše u tome da bude u vezi sa zauzetim...

- Ti trebaš da se ugledaš na mene. Sramota! Ja sam bila sa slobodnim dečkom! - vikala je Maja u "Zadruzi 1" dok se svađala s Lunom.

Međutim, starleta sada drugu "pesmu peva" i tvrdi da Aleksandri i Peci ništa nije poremetila:

- Ne plašim se da će me Peca prevariti, sigurna sam u našu ljubav. Kako mene neko može da prevari kad ovako izgledam?! Žao mi je Aleksandre što je sve ovako ispalo... Ma nisam ja njima ništa pokvarila. Kako mogu da pokvarim nešto što je već bilo pokvareno?! Ne mislim da je u redu jer smo bile bliske, ali Peca i ja nismo mogli protiv svojih emocija...- kazala je Maja za Informer.

Foto: printscreen Twitter

Peca, Aleksnadra i Maja

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neko iz mase

pre 1 godinu

Isti intelektualni nivo obe starletanke ,plastike ,neobrazovane i priglupe -jahacice ozenjenog pri tom ponosne!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija