• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

25.07.2022

20:02

BLIZANCI ULAZE U ZADRUGU 6: Prihvatili smo poziv Velikog šefa, honorar će nam promeniti život!

printscreen

Rijaliti

BLIZANCI ULAZE U ZADRUGU 6: Prihvatili smo poziv Velikog šefa, honorar će nam promeniti život!

Podeli vest

Nova sezona rijalitija "Zadruga" počinje u septembru, a već se uveliko spekuliše ko bi mogao da uđe u Belu kuću. Bivši zadrugar Nenad Lazić Neca potpisao je ugovor sa televizijom Pink, a društvu u Šimanovcima praviće mu njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca

Neca je u razgovoru za "Republiku.rs" priznao da jedva čeka da uđe u rijaliti sa bratom i svima pokaže kakvi su:

- Jedva čekamo da uđemo, spremni smo da narodu pokažemo kakvi smo zapravo. Ja sam trpeo veliku torturu od nekih zadrugara, pa sam rešio da pokažem da to što oni pokušavaju da mene povrede, da im neće uspeti - govori Neca i dodaje:

 

 

- Dobili smo poziv, prihvatili smo, jer mi volimo rijaliti. Peca će ova godine biti moja velika podrška, što mi je mnogo važno, jer će moći da utiče na mene da ne pokažem nešto što nisam - otkrio je bivši zadrugar.

Na pitanje o uslovima koji su dobili i honoraru, blizanci govore:

- Nećemo da pričamo o tome, prosto, jasna su pravila rijalitija, ali smo dobili super honorar, koji će nam promeniti život iz korena. Meni je i prvi put kada sam učestvovao Zadruga promenila život, šta god se desilo, mnogo mi je pomoglo da očvrsnem i naučim mnogo toga o životu. Ovaj put smo nas dvojica i super ćemo se provesti. Idemo da se družimo, pa ćemo videti kako će biti! - zaključio je Nenad Lazić Neca.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija