• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

26.07.2022

18:32

FANOVI RASKRINKALI DALILU DRAGOJEVIĆ: Kupovali smo joj šminku i garderobu dok je bila u Zadruzi, ona otima naš novac!

printscreen instagram

Rijaliti

FANOVI RASKRINKALI DALILU DRAGOJEVIĆ: Kupovali smo joj šminku i garderobu dok je bila u Zadruzi, ona otima naš novac!

Podeli vest

Dalila Dragojević je osvojila drugo mesto u petoj sezoni "Zadruge", a iako je imala veliku podršku, sve veći broj njenih fanova je optužuje da je od njih uzimala novac

Temu oko Dalilinog iskorištavanja fanova pokrenula je njena kuma Gordana, koja je Dragojevićku optužila da je od nje samo "muzla" novac i poklone, a nakon toga je prekinula komunikaciju sa njom. To sada navodno potvrđuju i ostali:

- Mislili smo da je priča Daliline kume Gordane o tome kako je ona finansira i kako se skupljao novac da se kupi automobil za njenog psa samo izmišljotina. Naša grupa ljudi je to tumačila kao bes jedne žene i ljutnju pa priča svašta kako bi se na neki način osvetila. Međutim, istina je da Dalila voli da uzima novac od fanova - kaže jedan od fanova, koji vodi nekoliko njenih fan grupa na Fejsbuku.

 

 

- To su bila sredstva za kupovinu šminke, kozmetike i garderobe. Nije nam bilo žao jer smo hteli da dominira u Zadruzi u svakom pogledu. Po izlasku smo joj isto pomogli jer je tvrdila da nema pas za šta da je ujede i da čeka novac od rijalitija. Jedna stvar je jasna, Dalili je biznis da otima novac od nas, a naš problem je što smo joj davali - dodaje fan.

I ovo nije prva u nizu optužbi za Dalilu budući da je već jedan, sad već bivši fan, otkrio kako su uplatili Caru i njoj 1.000 evra, a da Filip od tog novca nije ni dinara video.

Takođe, njena kuma Gordana još prošle godine je tvrdila da Dalila grabi pare i ne bira sredstva da dođe do njih.

Pokušala sam da skupim novac za Dalilino venčanje sa Dejanom kako bismo kupili auto za njeno kuče Tedija. Obavestila sam Daliline fanove na Fejsbuk grupi, međutim žene iz grupe su rekle da nije pametan potez kupovati automobil od 200 evra za Dalilinog psa, jer je bolje da novac damo ženi čija je kćerka bolesna. Njeni fanovi i podrška nisu bili za to, a ja sam želela da joj ispunim želju i kupim auto. Na kraju sam kupila – priznala je tada Gordana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija